Nabeschouwing Paksi SE - Mornar (3-0) || UEFA Conference League 2024/2025

Woensdag 7 augustus 2024 - 19:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Paksi SE het woensdag 7 augustus 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Mornar. De wedstrijd wordt gespeeld in Paksi FC Stadion in Craiova.

Via de Paksi SE - Mornar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Paksi SE - Mornar (3-0)

Het UEFA Conference League duel tussen Paksi SE en Mornar is onder leiding van scheidsrechter Dmitri Dmitriev geëindigd in een 3-0 overwinning voor Paksi SE. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Chris Marlon Ondong Mba in de 38e minuut, waardoor Mornar met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 59 minuten was het Dániel Böde die Paksi SE op een 1-0 voorsprong zette. In de 62e minuut kreeg Marko Đurišić van Mornar voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Mornar de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 99e minuut werd de stand op 2-0 gezet na een benutte penalty van Paksi SE speler Bálint Szabó.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Dmitri Dmitriev, waardoor Paksi SE een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Paksi SE - Mornar 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Paksi SE - Mornar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Dániel Böde Paksi SE
38' Rode kaart Mornar Rode kaart voor Chris Marlon Ondong Mba Mornar
39' Chris Marlon Ondong Mba Mornar
46' Wissel Paksi SE Wissel Bálint Szabó voor Bálint Vécsei Paksi SE
59' Doelpunt Paksi SE Doelpunt Dániel Böde met assist van Jozsef Windecker Paksi SE 1-0
60' Gele kaart Mornar Gele kaart voor Marko Đurišić Mornar
62' Tweede gele kaart Mornar Tweede gele kaart voor Marko Đurišić Mornar
65' Gele kaart Mornar Gele kaart voor Andrija Kaludjerović Mornar
66' Wissel Mornar Wissel Nikola Vuković voor Kotaro Kishi Mornar
66' Wissel Mornar Wissel Szabolcs Mezei voor Balša Vukotić Mornar
66' Wissel Paksi SE Wissel Ermin Seratlić voor Kristóf Papp Paksi SE
73' Wissel Paksi SE Wissel Barna Tóth voor Dániel Böde Paksi SE
73' Wissel Paksi SE Wissel Dávid Zimonyi voor Jozsef Windecker Paksi SE
82' Wissel Paksi SE Wissel Bence Máté Kocsis voor Zsolt Haraszti Paksi SE
85' Wissel Mornar Wissel Marko Ćetković voor Darko Zorić Mornar
85' Gele kaart Mornar Gele kaart voor Darko Zorić Mornar
100' Doelpunt Paksi SE Doelpunt Barna Tóth met assist van Szabolcs Mezei Paksi SE 3-0
90' Bence Ötvös Paksi SE
93' Wissel Mornar Wissel Veljko Trifunović voor Milan Vušurović Mornar
92' Gele kaart Mornar Gele kaart voor Stefan Popović Mornar
99' Penalty Paksi SE Penalty Bálint Szabó Paksi SE 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Paksi SE - Mornar
Opstellingen Paksi SE - Mornar
De opstellingen van Paksi SE en Mornar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Paksi SE gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Mornar zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.