Nabeschouwing Maribor - Vojvodina (2-1) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 8 augustus 2024 - 20:15 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Maribor het donderdag 8 augustus 2024 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Vojvodina. De wedstrijd wordt gespeeld in Ljudski vrt in Maribor.

Via de Maribor - Vojvodina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maribor - Vojvodina (2-1)

Het UEFA Conference League duel tussen Maribor en Vojvodina is onder leiding van scheidsrechter Daniel Stefanski geëindigd in een 2-1 overwinning voor Maribor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Maribor kreeg in de 59e minuut een strafschop toegekend, die door Josip Iličić werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 59 minuten was het Josip Iličić die Maribor op een 1-0 voorsprong zette. In de 69e minuut moest Vojvodina verder met een man minder nadat Slobodan Medojević een rode kaart had gekregen.

Met deze stand gingen beide teams de rust in. In de tweede helft scoorde Caleb Zady Sery de gelijkmaker voor Vojvodina in de 77e minuut, waardoor beide teams weer op gelijke hoogte stonden. In de 97e was het Maribor dat op voorsprong kwam te staan na een goal van El Arbi Hillel Soudani.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniel Stefanski, waardoor Maribor een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Maribor - Vojvodina 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maribor - Vojvodina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Wissel Vojvodina Wissel Mihailo Ivanovic voor Andrija Radulović Vojvodina
35' Gele kaart Vojvodina Gele kaart voor Mihai Ionuţ Butean Vojvodina
44' Gele kaart Vojvodina Gele kaart voor Njegos Petrovic Vojvodina
50' Wissel Vojvodina Wissel Slobodan Medojević voor Marko Poletanovic Vojvodina
59' Penalty gemist Maribor Penalty gemist Josip Iličić Josip Iličić Maribor
59' Doelpunt Maribor Doelpunt Josip Iličić Maribor 1-0
67' Wissel Maribor Wissel El Arbi Hillel Soudani voor Etienne Yves Beugré Maribor
67' Wissel Maribor Wissel Arnel Jakupovic voor Maks Barisic Maribor
69' Rode kaart Vojvodina Rode kaart voor Slobodan Medojević Vojvodina
77' Doelpunt Vojvodina Doelpunt Caleb Zady Sery met assist van Njegos Petrovic Vojvodina 1-1
78' Wissel Maribor Wissel Gregor Sikosek voor Martin Milec Maribor
83' Gele kaart Maribor Gele kaart voor Pijus Sirvys Maribor
84' Gele kaart Vojvodina Gele kaart voor Dele Vojvodina
87' Wissel Maribor Wissel Karol Borys voor Ziga Repas Maribor
87' Wissel Maribor Wissel Redwan Bourlès voor Marko Bozic Maribor
89' Wissel Vojvodina Wissel Lazar Nikolic voor Vukan Savicevic Vojvodina
97' Doelpunt Maribor Doelpunt El Arbi Hillel Soudani met assist van Pijus Sirvys Maribor 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Maribor - Vojvodina
Opstellingen Maribor - Vojvodina
De opstellingen van Maribor en Vojvodina zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Maribor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Vojvodina zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.