Nabeschouwing Corvinul Hunedoara - Astana (1-2) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 8 augustus 2024 - 20:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Corvinul Hunedoara het donderdag 8 augustus 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Astana. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadionul Municipal in Sibiu.

Via de Corvinul Hunedoara - Astana live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Corvinul Hunedoara - Astana (1-2)

Het UEFA Conference League duel tussen Corvinul Hunedoara en Astana is onder leiding van scheidsrechter Ishmael Barbara geëindigd in een 1-2 overwinning voor Astana. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door Antonio Manolache, waarmee Corvinul Hunedoara met 1-0 de leiding nam. Astana kwam in de 62e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Ousmane Camara, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 80e minuut zette Chinedu Geoffrey zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Astana de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ishmael Barbara, waardoor Astana een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Corvinul Hunedoara - Astana 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Corvinul Hunedoara - Astana teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Doelpunt Corvinul Hunedoara Doelpunt Antonio Manolache met assist van Daniel Nicolae Pîrvulescu Corvinul Hunedoara 1-0
38' Gele kaart Corvinul Hunedoara Gele kaart voor Antonio Manolache Corvinul Hunedoara
44' Gele kaart Astana Gele kaart voor Aleksandr Marochkin Astana
62' Doelpunt Astana Doelpunt Ousmane Camara Astana 1-1
68' Wissel Corvinul Hunedoara Wissel Alexandru Gîrbiță voor Desley Ubbink Corvinul Hunedoara
68' Wissel Corvinul Hunedoara Wissel Mihai Velisar voor Ionuț Dorin Pop Corvinul Hunedoara
78' Gele kaart Astana Gele kaart voor Maks Ebong Astana
79' Wissel Corvinul Hunedoara Wissel Lucas Ioan Câmpan voor Marius Lupu Corvinul Hunedoara
80' Doelpunt Astana Doelpunt Chinedu Geoffrey Astana 1-2
84' Wissel Astana Wissel Ramazan Karimov voor Chinedu Geoffrey Astana
85' Wissel Astana Wissel Goodnews Ibuchi Chukwu Jr. voor Ousmane Camara Astana
85' Wissel Corvinul Hunedoara Wissel Ion Cărăruș voor Roger Junio Corvinul Hunedoara
86' Wissel Corvinul Hunedoara Wissel Nnamdi Ahanonu voor Denis Lucian Hrezdac Corvinul Hunedoara
89' Wissel Astana Wissel Branimir Kalaica voor Nazmi Gripshi Astana
Video hoogtepunten en samenvatting Corvinul Hunedoara - Astana
Opstellingen Corvinul Hunedoara - Astana
De opstellingen van Corvinul Hunedoara en Astana zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Corvinul Hunedoara gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Astana zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Corvinul Hunedoara - Astana

Corvinul Hunedoara en Astana spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ishmael Barbara en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Corvinul Hunedoara en Astana elkaar treffen in de UEFA Conference League.