Nabeschouwing Ružomberok - Hajduk Split (0-0) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 8 augustus 2024 - 18:30 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Ružomberok het donderdag 8 augustus 2024 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Hajduk Split. De wedstrijd wordt gespeeld in Futbalový štadión MFK Ružomberok in Ruzomberok.

Via de Ružomberok - Hajduk Split live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ružomberok - Hajduk Split (0-0)

De UEFA Conference League 2024/2025 wedstrijd tussen Ružomberok en Hajduk Split geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Ružomberok en Hajduk Split gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter César Soto Grado niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Ružomberok - Hajduk Split 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ružomberok - Hajduk Split teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

60' Wissel Hajduk Split Wissel Aleksandar Trajkovski voor Anthony Kalik Hajduk Split
60' Wissel Hajduk Split Wissel Ivan Perišić voor Abdoulie Sanyang Hajduk Split
68' Wissel Ružomberok Wissel Martin Boda voor Jan Hladík Ružomberok
74' Wissel Hajduk Split Wissel Marian Chobot voor Kristof Domonkos Hajduk Split
74' Wissel Ružomberok Wissel Timotej Mudry voor Emir Sahiti Ružomberok
74' Wissel Hajduk Split Wissel Bruno Durdov voor Oliver Luteran Hajduk Split
74' Wissel Ružomberok Wissel Ivan Rakitić voor Marko Livaja Ružomberok
85' Wissel Ružomberok Wissel Marko Kelemen voor Matej Madlenak Ružomberok
86' Gele kaart Hajduk Split Gele kaart voor Filip Uremović Hajduk Split
88' Wissel Hajduk Split Wissel Niko Sigur voor Rokas Pukstas Hajduk Split
Video hoogtepunten en samenvatting Ružomberok - Hajduk Split
Opstellingen Ružomberok - Hajduk Split
De opstellingen van Ružomberok en Hajduk Split zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ružomberok gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Hajduk Split zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.