Nabeschouwing Artsakh - AEK Athene (3-1) || UEFA Conference League 2024/2025

Dinsdag 6 augustus 2024 - 18:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Artsakh het dinsdag 6 augustus 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen AEK Athene. De wedstrijd wordt gespeeld in Kasakhi Marzik in Ashtarak.

Via de Artsakh - AEK Athene live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Artsakh - AEK Athene (3-1)

Het UEFA Conference League duel tussen Artsakh en AEK Athene is onder leiding van scheidsrechter Visar Kastrati geëindigd in een 3-1 overwinning voor Artsakh. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door Levi García, waarmee AEK Athens met 0-1 de leiding nam. Noah kwam in de 34e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Virgile Pinson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 67e minuut zette Ognjen Cancarevic zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Noah de leiding in de wedstrijd nam. In de 90e minuut scoorde Noah via Grenik Petrosyan, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 98 minuten werd de voorsprong voor Noah vergroot nadat Gonçalo Gregório de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Artsakh.

LIVE Artsakh - AEK Athene 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Artsakh - AEK Athene teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt AEK Athens Doelpunt Levi García met assist van Mijat Gaćinović AEK Athens 0-1
34' Doelpunt Noah Doelpunt Virgile Pinson Noah 1-1
35' Gele kaart Noah Gele kaart voor Martin Gambos Noah
46' Wissel Noah Wissel Artem Avanesyan voor Martin Gambos Noah
46' Wissel Noah Wissel Gonçalo Gregório voor Matheus Aiás Noah
53' Gele kaart Noah Gele kaart voor Martin Gambos Noah
58' Gele kaart Noah Gele kaart voor Robert Ljubicic Noah
58' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor Pablo Santos AEK Athens
67' Doelpunt Noah Doelpunt Ognjen Cancarevic Noah 2-1
68' Wissel AEK Athens Wissel Roberto Pereyra voor Robert Ljubicic AEK Athens
68' Wissel AEK Athens Wissel Aboubakary Koita voor Mijat Gaćinović AEK Athens
68' Wissel AEK Athens Wissel Erik Lamela voor Orbelín Pineda AEK Athens
72' Wissel AEK Athens Wissel Ehsan Hajsafi voor Alexander Callens AEK Athens
78' Wissel AEK Athens Wissel Nordin Amrabat voor Niclas Eliasson AEK Athens
78' Wissel Noah Wissel Sergey Muradyan voor Virgile Pinson Noah
79' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor Gustavo Sangaré AEK Athens
82' Wissel Noah Wissel Hovhannes Hambardzumyan voor Pablo Santos Noah
83' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor Gonçalo Gregório AEK Athens
83' Wissel Noah Wissel Aboubakary Koita voor Noah
90' Doelpunt Noah Doelpunt Grenik Petrosyan met assist van Hélder Ferreira Noah
98' Doelpunt Noah Doelpunt Gonçalo Gregório Noah 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Artsakh - AEK Athene
Opstellingen Artsakh - AEK Athene
De opstellingen van Artsakh en AEK Athene zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Artsakh gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en AEK Athene zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Artsakh - AEK Athene

Artsakh en AEK Athene spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Visar Kastrati en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Artsakh en AEK Athene elkaar treffen in de UEFA Conference League.