Nabeschouwing Saburtalo - İstanbul Başakşehir (0-1) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 8 augustus 2024 - 18:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Saburtalo het donderdag 8 augustus 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen İstanbul Başakşehir. De wedstrijd wordt gespeeld in Mikheil Meskhis Sakhelobis Stadionis Satadarigo Moedani in Tbilisi.

Via de Saburtalo - İstanbul Başakşehir live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Saburtalo - İstanbul Başakşehir (0-1)

Het UEFA Conference League duel tussen Saburtalo en İstanbul Başakşehir is onder leiding van scheidsrechter David Dickinson geëindigd in een 0-1 overwinning voor İstanbul Başakşehir. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 87e minuut door Davidson, waarmee İstanbul Başakşehir met 0-1 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter David Dickinson, waardoor İstanbul Başakşehir de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Saburtalo - İstanbul Başakşehir 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Saburtalo - İstanbul Başakşehir teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Saburtalo Gele kaart voor Ömer Ali Şahiner Saburtalo
21' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor Cheikne Sylla İstanbul Başakşehir
45' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor Krzysztof Piątek İstanbul Başakşehir
47' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor Onur Ergün İstanbul Başakşehir
51' Gele kaart Saburtalo Gele kaart voor Shota Nonikashvili Saburtalo
72' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel João Figueiredo voor Krzysztof Piątek İstanbul Başakşehir
74' Wissel Saburtalo Wissel Otar Mamageishvili voor Giorgi Kokhreidze Saburtalo
80' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel Serdar Gürler voor Deniz Türüç İstanbul Başakşehir
80' Wissel Saburtalo Wissel Saba Mamatsashvili voor Iuri Tabatadze Saburtalo
80' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel Philippe Keny voor Dimitrios Pelkas İstanbul Başakşehir
87' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt Davidson met assist van Onur Ergün İstanbul Başakşehir 0-1
88' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel Lucas Lima voor Berkay Özcan İstanbul Başakşehir
91' Wissel Saburtalo Wissel Irakli Sikharulidze voor Shota Nonikashvili Saburtalo
Video hoogtepunten en samenvatting Saburtalo - İstanbul Başakşehir
Opstellingen Saburtalo - İstanbul Başakşehir
De opstellingen van Saburtalo en İstanbul Başakşehir zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Saburtalo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en İstanbul Başakşehir zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Çagdas Atan
Voorbeschouwing Saburtalo - İstanbul Başakşehir

Saburtalo en İstanbul Başakşehir spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Dickinson en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Saburtalo en İstanbul Başakşehir elkaar treffen in de UEFA Conference League.