Nabeschouwing Brondby - Legia Warszawa (2-3) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 8 augustus 2024 - 19:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Brondby het donderdag 8 augustus 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Legia Warszawa. De wedstrijd wordt gespeeld in Brøndby Stadion in Brøndby.

Via de Brondby - Legia Warszawa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brondby - Legia Warszawa (2-3)

Het UEFA Conference League duel tussen Brondby en Legia Warszawa is onder leiding van scheidsrechter Martin Dohál geëindigd in een 2-3 overwinning voor Legia Warszawa. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door Filip Bundgaard, waarmee Brøndby IF met 1-0 de leiding nam. Legia Warszawa kwam in de 24e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Mariano Soso, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 36e minuut zette Mathias Kvistgaarden zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Brøndby IF de leiding in de wedstrijd nam.

Na 70 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Luquinhas de 2-2 maakte voor Legia Warszawa. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Legia Warszawa dat in de 87e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Ryoya Morishita de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Martin Dohál bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Legia Warszawa.

LIVE Brondby - Legia Warszawa 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brondby - Legia Warszawa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Wissel Legia Warszawa Wissel Claude Gonçalves voor Jurgen Çelhaka Legia Warszawa
19' Doelpunt Brøndby IF Doelpunt Filip Bundgaard met assist van Clement Bischoff Brøndby IF 1-0
24' Doelpunt Legia Warszawa Doelpunt Mariano Soso met assist van Bartosz Kapustka Legia Warszawa 1-1
36' Doelpunt Brøndby IF Doelpunt Mathias Kvistgaarden met assist van Filip Bundgaard Brøndby IF 2-1
60' Wissel Legia Warszawa Wissel Blaz Kramer voor Mariano Soso Legia Warszawa
60' Wissel Legia Warszawa Wissel Paweł Wszołek voor Patryk Kun Legia Warszawa
65' Gele kaart Brøndby IF Gele kaart voor Daniel Wass Brøndby IF
66' Wissel Brøndby IF Wissel Sean Klaiber voor Sebastian Sebulonsen Brøndby IF
70' Doelpunt Legia Warszawa Doelpunt Luquinhas met assist van Blaz Kramer Legia Warszawa 2-2
75' Wissel Brøndby IF Wissel Ohi Omoijuanfo voor Mathias Kvistgaarden Brøndby IF
75' Wissel Brøndby IF Wissel Oscar Schwartau voor Filip Bundgaard Brøndby IF
82' Wissel Legia Warszawa Wissel Migouel Alfarela voor Marc Gual Legia Warszawa
82' Wissel Legia Warszawa Wissel Ryoya Morishita voor Bartosz Kapustka Legia Warszawa
87' Doelpunt Legia Warszawa Doelpunt Ryoya Morishita met assist van Blaz Kramer Legia Warszawa 2-3
88' Ryoya Morishita Legia Warszawa
92' Wissel Brøndby IF Wissel Josip Radosevic voor Daniel Wass Brøndby IF
92' Wissel Brøndby IF Wissel Emmanuel Damoah Yeboah voor Noah Teye Nartey Brøndby IF
Video hoogtepunten en samenvatting Brondby - Legia Warszawa
Opstellingen Brondby - Legia Warszawa
De opstellingen van Brondby en Legia Warszawa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brondby gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Legia Warszawa zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Brondby - Legia Warszawa

Brondby en Legia Warszawa spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Dohál en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Brondby en Legia Warszawa elkaar treffen in de UEFA Conference League.