Nabeschouwing Silkeborg - Gent (2-2) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 8 augustus 2024 - 18:30 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Silkeborg het donderdag 8 augustus 2024 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Gent. De wedstrijd wordt gespeeld in JYSK park in Silkeborg.

Via de Silkeborg - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Silkeborg - Gent (2-2)

De UEFA Conference League 2024/2025 wedstrijd tussen Silkeborg en Gent geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 49 minuten. Tonni Adamsen maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Silkeborg IF vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Een ongelukkig eigen doelpunt van Pedro Ganchas zorgde ervoor dat Gent op 1-1 kwam te staan in de 61e minuut. In de 93e minuut zette Max Dean zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Gent de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Silkeborg IF nadat Tonni Adamsen in de 95e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Silkeborg - Gent 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Silkeborg - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

49' Penalty Silkeborg IF Penalty Tonni Adamsen Silkeborg IF 1-0
50' Gele kaart Gent Gele kaart voor Núrio Fortuna Gent
59' Wissel Silkeborg IF Wissel Julius Nielsen voor Younes Bakiz Silkeborg IF
61' Eigen doelpunt Gent Eigen doelpunt Pedro Ganchas Gent 1-1
64' Wissel Gent Wissel Pieter Gerkens voor Sven Kums Gent
65' Gele kaart Gent Gele kaart voor Andri Gudjohnsen Gent
71' Wissel Gent Wissel Max Dean voor Franck William Surdez Gent
71' Wissel Gent Wissel Omri Gandelman   voor Hong Hyun-Seok Gent
73' Wissel Silkeborg IF Wissel M. Lautrup Freundlich voor Jeppe Andersen Silkeborg IF
73' Wissel Silkeborg IF Wissel Andreas Pyndt voor Mark Brink Silkeborg IF
79' Gele kaart Gent Gele kaart voor Pieter Gerkens Gent
79' Wissel Silkeborg IF Wissel Jens Martin Gammelby voor Robin Dahl Østrøm Silkeborg IF
89' Wissel Gent Wissel Hugo Gambor voor Noah Fadiga Gent
89' Wissel Gent Wissel Daisuke Yokota voor Andri Gudjohnsen Gent
93' Doelpunt Gent Doelpunt Max Dean met assist van Daisuke Yokota Gent 1-2
95' Doelpunt Silkeborg IF Doelpunt Tonni Adamsen met assist van Andreas Pyndt Silkeborg IF 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Silkeborg - Gent
Opstellingen Silkeborg - Gent
De opstellingen van Silkeborg en Gent zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Silkeborg gaat aantreden in een 4-3-2-1 formatie en Gent zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Silkeborg - Gent

Silkeborg en Gent spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Chiristian-Petru Ciochirca en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Silkeborg en Gent elkaar treffen in de UEFA Conference League.