Nabeschouwing St. Gallen - Śląsk Wrocław (2-0) || UEFA Conference League 2024/2025

Woensdag 7 augustus 2024 - 20:30 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt St. Gallen het woensdag 7 augustus 2024 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Śląsk Wrocław. De wedstrijd wordt gespeeld in Kybunpark in St. Gallen.

Via de St. Gallen - Śląsk Wrocław live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Gallen - Śląsk Wrocław (2-0)

Het UEFA Conference League duel tussen St. Gallen en Śląsk Wrocław is onder leiding van scheidsrechter Jan Petřík geëindigd in een 2-0 overwinning voor St. Gallen. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. St. Gallen kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Chadrac Akolo. St. Gallen vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Willem Geubbels op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van St. Gallen.

LIVE St. Gallen - Śląsk Wrocław 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Gallen - Śląsk Wrocław teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt St. Gallen Doelpunt Chadrac Akolo met assist van Bastien Toma St. Gallen 1-0
41' Doelpunt St. Gallen Doelpunt Willem Geubbels met assist van Chadrac Akolo St. Gallen 2-0
46' Wissel Śląsk Wrocław Wissel Tommaso Guercio voor Serafin Szota Śląsk Wrocław
63' Wissel St. Gallen Wissel Kevin Csoboth voor Christian Witzig St. Gallen
64' Wissel Śląsk Wrocław Wissel Jordi Quintillà voor Piotr Samiec-Talar Śląsk Wrocław
64' Wissel St. Gallen Wissel Burak İnce voor Lukas Görtler St. Gallen
74' Wissel St. Gallen Wissel Felix Mambimbi voor Willem Geubbels St. Gallen
74' Wissel St. Gallen Wissel Moustapha Cissé voor Chadrac Akolo St. Gallen
78' Wissel Śląsk Wrocław Wissel Jakub Jezierski voor Sebastian Musiolik Śląsk Wrocław
81' Wissel Śląsk Wrocław Wissel Jakub Jezierski voor Marcin Cebula Śląsk Wrocław
81' Wissel St. Gallen Wissel Jovan Milosevic voor Bastien Toma St. Gallen
Video hoogtepunten en samenvatting St. Gallen - Śląsk Wrocław
Opstellingen St. Gallen - Śląsk Wrocław
De opstellingen van St. Gallen en Śląsk Wrocław zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Gallen gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Śląsk Wrocław zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Jacek Magiera
Voorbeschouwing St. Gallen - Śląsk Wrocław

St. Gallen en Śląsk Wrocław spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jan Petřík en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat St. Gallen en Śląsk Wrocław elkaar treffen in de UEFA Conference League.