Nabeschouwing Kopenhagen - Baník Ostrava (1-0) || UEFA Conference League 2024/2025

Woensdag 7 augustus 2024 - 19:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Kopenhagen het woensdag 7 augustus 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Baník Ostrava. De wedstrijd wordt gespeeld in Parken in København.

Via de Kopenhagen - Baník Ostrava live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kopenhagen - Baník Ostrava (1-0)

Het UEFA Conference League duel tussen Kopenhagen en Baník Ostrava is onder leiding van scheidsrechter Nathan Verboomen geëindigd in een 1-0 overwinning voor Kopenhagen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 91e minuut door Victor Froholdt, waarmee FC Copenhagen met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Baník Ostrava dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Nathan Verboomen, waardoor Kopenhagen de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Kopenhagen - Baník Ostrava 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kopenhagen - Baník Ostrava teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Wissel FC Copenhagen Wissel Giorgi Gocholeishvili voor Rodrigo Huescas FC Copenhagen
46' Wissel FC Copenhagen Wissel Lukas Lerager voor Thomas Delaney FC Copenhagen
64' Gele kaart Baník Ostrava Gele kaart voor Erik Prekop Baník Ostrava
67' Wissel FC Copenhagen Wissel Jordan Larsson voor Elias Achouri FC Copenhagen
70' Wissel Baník Ostrava Wissel Jiří Klíma voor Erik Prekop Baník Ostrava
70' Wissel Baník Ostrava Wissel Matúš Rusnák voor David Buchta Baník Ostrava
77' Wissel FC Copenhagen Wissel Victor Froholdt voor Magnus Mattsson FC Copenhagen
79' Wissel Baník Ostrava Wissel Filip Kubala voor Matěj Šín Baník Ostrava
86' Gele kaart Baník Ostrava Gele kaart voor Patrick Kpozo Baník Ostrava
91' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt Victor Froholdt met assist van Lukas Lerager FC Copenhagen 1-0
92' Wissel Baník Ostrava Wissel Samuel Grygar voor Tomáš Rigo Baník Ostrava
92' Wissel Baník Ostrava Wissel Daniel Holzer voor Ewerton Baník Ostrava
Video hoogtepunten en samenvatting Kopenhagen - Baník Ostrava
Opstellingen Kopenhagen - Baník Ostrava
De opstellingen van Kopenhagen en Baník Ostrava zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kopenhagen gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Baník Ostrava zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.