Nabeschouwing Olimpija - Sheriff (3-0) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 8 augustus 2024 - 19:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Olimpija het donderdag 8 augustus 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sheriff. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stožice in Ljubljana.

Via de Olimpija - Sheriff live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olimpija - Sheriff (3-0)

Het UEFA Conference League duel tussen Olimpija en Sheriff is onder leiding van scheidsrechter Vasilis Fotias geëindigd in een 3-0 overwinning voor Olimpija. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 49 minuten. Pedro Lucas Schwaizer maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Olimpija vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Olimpija vergrootte in de 66e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Agustín Doffo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 84e minuut volgde een derde treffer van Olimpija, waarmee David Sualehe zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vasilis Fotias, waardoor Olimpija een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Olimpija - Sheriff 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olimpija - Sheriff teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Olimpija Gele kaart voor Marcel Ratnik Olimpija
49' Penalty Olimpija Penalty Pedro Lucas Schwaizer Olimpija 1-0
47' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor Matheus Lins Sheriff
58' Wissel Sheriff Wissel Ayyoub Allach voor Jerome Ngom Mbekeli Sheriff
66' Doelpunt Olimpija Doelpunt Agustín Doffo met assist van Pedro Lucas Schwaizer Olimpija 2-0
71' Wissel Olimpija Wissel Ivan Durdov voor Pedro Lucas Schwaizer Olimpija
78' Wissel Sheriff Wissel Ibrahim Akanbi Rasheed voor Matheus Lins Sheriff
78' Wissel Sheriff Wissel Cedric Badolo voor Peter Oluwaseun Ademo Sheriff
83' Wissel Olimpija Wissel Thalisson Charles voor Reda Boultam Olimpija
83' Wissel Olimpija Wissel Marko Brest voor Dino Kojić Olimpija
84' Doelpunt Olimpija Doelpunt David Sualehe met assist van Agustín Doffo Olimpija 3-0
92' Wissel Olimpija Wissel Justas Lasickas voor Nemanja Motika Olimpija
Video hoogtepunten en samenvatting Olimpija - Sheriff
Opstellingen Olimpija - Sheriff
De opstellingen van Olimpija en Sheriff zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olimpija gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sheriff zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Olimpija - Sheriff

Olimpija en Sheriff spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vasilis Fotias en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Olimpija en Sheriff elkaar treffen in de UEFA Conference League.