Nabeschouwing Hapoel Be'er Sheva - Mladá Boleslav (2-4) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 15 augustus 2024 - 19:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Hapoel Be'er Sheva het donderdag 15 augustus 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Mladá Boleslav. De wedstrijd wordt gespeeld in Yaakov Turner Toto Stadium in Beer Sheva.

Via de Hapoel Be'er Sheva - Mladá Boleslav live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hapoel Be'er Sheva - Mladá Boleslav (2-4)

Het UEFA Conference League duel tussen Hapoel Be'er Sheva en Mladá Boleslav is onder leiding van scheidsrechter Joonas Jaanovits geëindigd in een 2-4 overwinning voor Mladá Boleslav. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Zahi Ahmed, waarmee Hapoel Be'er Sheva met 1-0 de leiding nam. Hapoel Be'er Sheva vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Hélder Lopes op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 49e minuut wist Mladá Boleslav de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Tomas Ladra.

Na 59 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Martin Kralik de 2-2 maakte voor Mladá Boleslav. In de 74e minuut moest Hapoel Be'er Sheva verder met een man minder, nadat Eitan Tibi een tweede gele kaart kreeg. Mladá Boleslav kwam op voorsprong nadat Tomas Ladra de 2-3 wist te maken na 82 minuten. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 90e minuut was het Mladá Boleslav dat via Vasil Kusej de stand op 2-4 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde. In de 99e minuut werd opnieuw een rode kaart getrokken. Dit keer moest Shay Elias van Hapoel Be'er Sheva vroegtijdig het veld verlaten. Na 90 minuten kreeg ook Artur Shushenachev van Hapoel Be'er Sheva een tweede gele kaart van de scheidsrechter, waardoor deze het veld vroegtijdig moest verlaten.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Joonas Jaanovits bij een 2-4 eindstand in het voordeel van Mladá Boleslav.

LIVE Hapoel Be'er Sheva - Mladá Boleslav 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hapoel Be'er Sheva - Mladá Boleslav teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Hapoel Be'er Sheva Doelpunt Zahi Ahmed met assist van Hélder Lopes Hapoel Be'er Sheva 1-0
15' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor Alon Turgeman Hapoel Be'er Sheva
35' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor Eitan Tibi Hapoel Be'er Sheva
42' Doelpunt Hapoel Be'er Sheva Doelpunt Hélder Lopes met assist van Tomer Yosefi Hapoel Be'er Sheva 2-0
46' Wissel Mladá Boleslav Wissel Solomon John voor Jan Buryán Mladá Boleslav
46' Wissel Mladá Boleslav Wissel Daniel Marecek voor Lukáš Mašek Mladá Boleslav
49' Doelpunt Mladá Boleslav Doelpunt Tomas Ladra met assist van Patrik Vydra Mladá Boleslav 2-1
57' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel Amir Ganah voor Rotem Hatuel Hapoel Be'er Sheva
59' Doelpunt Mladá Boleslav Doelpunt Martin Kralik met assist van Vasil Kusej Mladá Boleslav 2-2
62' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor Hélder Lopes Hapoel Be'er Sheva
63' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel Shay Elias voor Tomer Yosefi Hapoel Be'er Sheva
63' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel Artur Shushenachev voor Alon Turgeman Hapoel Be'er Sheva
69' Gele kaart Mladá Boleslav Gele kaart voor Patrik Vydra Mladá Boleslav
71' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor Or Blorian Hapoel Be'er Sheva
74' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor Roei Gordana Hapoel Be'er Sheva
74' Tweede gele kaart Hapoel Be'er Sheva Tweede gele kaart voor Eitan Tibi Hapoel Be'er Sheva
75' Wissel Hapoel Be'er Sheva Wissel Lucas Mariano Bareiro voor Zahi Ahmed Hapoel Be'er Sheva
81' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor Artur Shushenachev Hapoel Be'er Sheva
81' Gele kaart Hapoel Be'er Sheva Gele kaart voor Guy Badash Hapoel Be'er Sheva
82' Doelpunt Mladá Boleslav Doelpunt Tomas Ladra Mladá Boleslav 2-3
86' Wissel Mladá Boleslav Wissel Matej Pulkrab voor Tomas Ladra Mladá Boleslav
90' Doelpunt Mladá Boleslav Doelpunt Vasil Kusej met assist van Matej Pulkrab Mladá Boleslav 2-4
99' Rode kaart Hapoel Be'er Sheva Rode kaart voor Shay Elias Hapoel Be'er Sheva
94' Gele kaart Mladá Boleslav Gele kaart voor Matous Trmal Mladá Boleslav
94' Tweede gele kaart Hapoel Be'er Sheva Tweede gele kaart voor Artur Shushenachev Hapoel Be'er Sheva
95' Wissel Mladá Boleslav Wissel Marek Matejovsky voor Daniel Langhamer Mladá Boleslav
97' Wissel Mladá Boleslav Wissel Vojtech Stransky voor Vasil Kusej Mladá Boleslav
Video hoogtepunten en samenvatting Hapoel Be'er Sheva - Mladá Boleslav
Opstellingen Hapoel Be'er Sheva - Mladá Boleslav
De opstellingen van Hapoel Be'er Sheva en Mladá Boleslav zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hapoel Be'er Sheva gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Mladá Boleslav zal beginnen in een 4-2-1-3 opstelling.