Nabeschouwing Mornar - Paksi SE (2-2) || UEFA Conference League 2024/2025

Dinsdag 13 augustus 2024 - 20:45 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Mornar het dinsdag 13 augustus 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Paksi SE. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion SRC Topolica in Bar.

Via de Mornar - Paksi SE live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mornar - Paksi SE (2-2)

De UEFA Conference League 2024/2025 wedstrijd tussen Mornar en Paksi SE geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 14 minuten. Jozsef Windecker maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Paksi SE vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Een ongelukkig eigen doelpunt van Bence Lenzsér zorgde ervoor dat Mornar op 1-1 kwam te staan in de 18e minuut. In de 60e minuut zette Darko Zorić zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Mornar de leiding in de wedstrijd nam.

Na 86 minuten was het Darko Zorić die de bal in eigen doel werkte, waardoor Paksi SE op 2-2 kwam te staan.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Mornar - Paksi SE 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mornar - Paksi SE teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Penalty Paksi SE Penalty Jozsef Windecker Paksi SE 0-1
18' Eigen doelpunt Mornar Eigen doelpunt Bence Lenzsér Kotaro Kishi Mornar 1-1
24' Wissel Paksi SE Wissel Krisztián Kovács voor János Szabó Paksi SE
44' Gele kaart Paksi SE Gele kaart voor Bence Lenzsér Paksi SE
46' Wissel Paksi SE Wissel Zsolt Haraszti voor Szabolcs Mezei Paksi SE
60' Doelpunt Mornar Doelpunt Darko Zorić met assist van Marko Ćetković Mornar 2-1
60' Wissel Paksi SE Wissel Dániel Böde voor Barna Tóth Paksi SE
60' Wissel Mornar Wissel Ermin Seratlić voor Balša Vukotić Mornar
73' Gele kaart Mornar Gele kaart voor Andrija Kaludjerović Mornar
77' Wissel Mornar Wissel Andrija Kolundzić voor Marko Ćetković Mornar
83' Wissel Paksi SE Wissel Balász Balogh voor Bálint Vécsei Paksi SE
83' Wissel Mornar Wissel Nikola Vuković voor Siniša Stevanović Mornar
86' Eigen doelpunt Paksi SE Eigen doelpunt Darko Zorić Krisztián Kovács Paksi SE 2-2
88' Gele kaart Paksi SE Gele kaart voor Jozsef Windecker Paksi SE
Video hoogtepunten en samenvatting Mornar - Paksi SE
Opstellingen Mornar - Paksi SE
De opstellingen van Mornar en Paksi SE zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mornar gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Paksi SE zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.
Coach Zoran Đurašković
Formatie 3-5-1-1
Coach György Bognár
Voorbeschouwing Mornar - Paksi SE

Mornar en Paksi SE spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jasper Vergoote en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Mornar en Paksi SE in de UEFA Conference League vond plaats op 7 augustus 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Paksi SE. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Paksi SE favoriet. 1 keer wist de ploeg van Mornar te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Mornar. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.