Nabeschouwing Sabah - St Patricks (0-1) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 15 augustus 2024 - 18:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Sabah het donderdag 15 augustus 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen St Patricks. De wedstrijd wordt gespeeld in Bank Respublika Arena in Masazyr.

Via de Sabah - St Patricks live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sabah - St Patricks (0-1)

Het UEFA Conference League duel tussen Sabah en St Patricks is onder leiding van scheidsrechter Marcel Bîrsan geëindigd in een 0-1 overwinning voor St Patricks. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Sofian Chakla in de 27e minuut, waardoor Sabah met een man minder kwam te staan. Een ongelukkig eigen doelpunt van Zack Elbouzedi zorgde ervoor dat St Patrick's op 0-1 kwam te staan in de 48e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor St Patricks uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Sabah - St Patricks 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sabah - St Patricks teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Rode kaart Sabah Rode kaart voor Sofian Chakla Sabah
30' Wissel Sabah Wissel Rəhman Daşdəmirov voor Abdula Xaybulayev Sabah
48' Eigen doelpunt St Patrick's Eigen doelpunt Zack Elbouzedi Jake Mulraney St Patrick's 0-1
58' Wissel Sabah Wissel Namiq Ələsgərov voor Pavol Safranko Sabah
58' Wissel Sabah Wissel Khayal Aliyev voor Kaheem Parris Sabah
74' Wissel St Patrick's Wissel Aaron Bolger voor Chris Forrester St Patrick's
74' Wissel St Patrick's Wissel Aidan Keena voor Mason Melia St Patrick's
78' Wissel St Patrick's Wissel Kian Leavy voor Jake Mulraney St Patrick's
79' Wissel Sabah Wissel Anatoliy Nuriev voor Elvin Camalov Sabah
79' Wissel Sabah Wissel Şakir Seyidov voor Jesse Tamunobaraboye Sekidika Sabah
90' Wissel St Patrick's Wissel Al-Amin Kazeem voor Romal Palmer St Patrick's
90' Wissel St Patrick's Wissel Jason McClelland voor Zack Elbouzedi St Patrick's
Video hoogtepunten en samenvatting Sabah - St Patricks
Opstellingen Sabah - St Patricks
De opstellingen van Sabah en St Patricks zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sabah gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en St Patricks zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.