Nabeschouwing Brann - St. Mirren (3-1) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 15 augustus 2024 - 19:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Brann het donderdag 15 augustus 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen St. Mirren. De wedstrijd wordt gespeeld in Brann Stadion in Bergen.

Via de Brann - St. Mirren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brann - St. Mirren (3-1)

Het UEFA Conference League duel tussen Brann en St. Mirren is onder leiding van scheidsrechter Radoslav Gidzhenov geëindigd in een 3-1 overwinning voor Brann. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Joachim Soltvedt, waarmee Brann met 1-0 de leiding nam. St. Mirren kwam in de 74e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Alex Iacovitti, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 85e minuut zette Felix Horn Myhre zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Brann de leiding in de wedstrijd nam.

Na 88 minuten werd de voorsprong voor Brann vergroot nadat Aune Selland Heggebø de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Brann.

LIVE Brann - St. Mirren 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brann - St. Mirren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Brann Doelpunt Joachim Soltvedt met assist van Felix Horn Myhre Brann 1-0
52' Gele kaart Brann Gele kaart voor Bård Finne Brann
53' Wissel St. Mirren Wissel Oisin Smyth voor Caolan Boyd-Munce St. Mirren
56' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor Roland Idowu St. Mirren
58' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor Richard Taylor St. Mirren
70' Gele kaart Brann Gele kaart voor Thore Baardsen Pedersen Brann
71' Wissel St. Mirren Wissel Mikael Mandron voor Jonah Ayunga St. Mirren
71' Wissel St. Mirren Wissel Alex Iacovitti voor Richard Taylor St. Mirren
71' Wissel St. Mirren Wissel Fraser Taylor voor Roland Idowu St. Mirren
72' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor Oisin Smyth St. Mirren
73' Wissel Brann Wissel Mads Berg Sande voor Sander Erik Kartum Brann
74' Doelpunt St. Mirren Doelpunt Alex Iacovitti met assist van Fraser Taylor St. Mirren 1-1
78' Wissel Brann Wissel Aune Selland Heggebø voor Bård Finne Brann
79' Wissel St. Mirren Wissel James Scott voor Toyosi Olusanya St. Mirren
84' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor Alex Gogic St. Mirren
85' Doelpunt Brann Doelpunt Felix Horn Myhre met assist van Niklas Castro Brann 2-1
88' Doelpunt Brann Doelpunt Aune Selland Heggebø Brann 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Brann - St. Mirren
Opstellingen Brann - St. Mirren
De opstellingen van Brann en St. Mirren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brann gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en St. Mirren zal beginnen in een 4-2-1-3 opstelling.