Nabeschouwing Paphos - CSKA 1948 Sofia (4-0) (na verlenging) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 15 augustus 2024 - 19:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Paphos het donderdag 15 augustus 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen CSKA 1948 Sofia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Stelios Kyriakides in Paphos.

Via de Paphos - CSKA 1948 Sofia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Paphos - CSKA 1948 Sofia (4-0) (na verlenging)

Het UEFA Conference League duel tussen Paphos en CSKA 1948 Sofia is onder leiding van scheidsrechter Lothar D'hondt geëindigd in een 4-0 overwinning voor Paphos. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Paphos dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Steeve Furtado van CSKA 1948 Sofia. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 47e minuut het veld moest verlaten. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-0 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 97 minuten was het Derrick Luckassen die Paphos op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Paphos via een goal van Jajá in de 94e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 100e minuut volgde een derde treffer van Paphos, waarmee Anderson Silva zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. In de 118e werkte Reyan Daskalov de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 4-0 kwam te staan.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Lothar D'hondt af en was het Paphos die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 4-0 overwinning.

LIVE Paphos - CSKA 1948 Sofia 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Paphos - CSKA 1948 Sofia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart CSKA 1948 Sofia Gele kaart voor Reyan Daskalov CSKA 1948 Sofia
5' Gele kaart CSKA 1948 Sofia Gele kaart voor Birsent Karagaren CSKA 1948 Sofia
33' Gele kaart CSKA 1948 Sofia Gele kaart voor Steeve Furtado CSKA 1948 Sofia
47' Gele kaart CSKA 1948 Sofia Gele kaart voor Radoslav Kirilov CSKA 1948 Sofia
47' Tweede gele kaart CSKA 1948 Sofia Tweede gele kaart voor Steeve Furtado CSKA 1948 Sofia
46' Wissel Paphos Wissel Anderson Silva voor Ivan Sunjic Paphos
58' Wissel CSKA 1948 Sofia Wissel Cassiano Bouzon voor Birsent Karagaren CSKA 1948 Sofia
60' Gele kaart Paphos Gele kaart voor Muamer Tankovic Paphos
60' Wissel Paphos Wissel João Correia voor Bruno Felipe Paphos
73' Wissel CSKA 1948 Sofia Wissel Octávio voor Mario Ilievski CSKA 1948 Sofia
73' Wissel CSKA 1948 Sofia Wissel Parvizdzhon Umarbaev voor Thalis CSKA 1948 Sofia
76' Gele kaart Paphos Gele kaart voor David Goldar Paphos
80' Wissel Paphos Wissel Onni Valakari voor Muamer Tankovic Paphos
80' Wissel Paphos Wissel Marios Ilia voor Pêpê Rodrigues Paphos
81' Gele kaart CSKA 1948 Sofia Gele kaart voor Cassiano Bouzon CSKA 1948 Sofia
84' Wissel CSKA 1948 Sofia Wissel Radoslav Iliev voor Radoslav Kirilov CSKA 1948 Sofia
89' Wissel Paphos Wissel Moustapha Name voor Kostas Pileas Paphos
96' Gele kaart CSKA 1948 Sofia Gele kaart voor Petar Marinov CSKA 1948 Sofia
93' Gele kaart Paphos Gele kaart voor Anderson Silva Paphos
97' Doelpunt Paphos Doelpunt Derrick Luckassen Paphos 1-0
91' Wissel CSKA 1948 Sofia Wissel Ivaylo Mariov Markov voor Tom Rapnouil CSKA 1948 Sofia
94' Doelpunt Paphos Doelpunt Jajá Paphos 2-0
98' Wissel CSKA 1948 Sofia Wissel Marto Boychev voor Nedeljko Piscevic CSKA 1948 Sofia
98' Wissel Paphos Wissel Pedro Pelágio voor Jajá Paphos
100' Doelpunt Paphos Doelpunt Anderson Silva Paphos 3-0
110' Gele kaart CSKA 1948 Sofia Gele kaart voor Ivaylo Mariov Markov CSKA 1948 Sofia
117' Gele kaart CSKA 1948 Sofia Gele kaart voor Teodor Valentinov Ivanov CSKA 1948 Sofia
118' Eigen doelpunt Paphos Eigen doelpunt Reyan Daskalov Paphos 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Paphos - CSKA 1948 Sofia
Opstellingen Paphos - CSKA 1948 Sofia
De opstellingen van Paphos en CSKA 1948 Sofia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Paphos gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en CSKA 1948 Sofia zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.