Nabeschouwing Djurgården - Ilves (3-1) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 15 augustus 2024 - 19:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Djurgården het donderdag 15 augustus 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Ilves. De wedstrijd wordt gespeeld in Tele2 Arena in Stockholm.

Via de Djurgården - Ilves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Djurgården - Ilves (3-1)

Het UEFA Conference League duel tussen Djurgården en Ilves is onder leiding van scheidsrechter Elçin Məsiyev geëindigd in een 3-1 overwinning voor Djurgården. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Besard Sabovic, waarmee Djurgården met 1-0 de leiding nam. Ilves kwam in de 30e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Roope Riski, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 43e minuut zette Deniz Hümmet zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Djurgården de leiding in de wedstrijd nam.

Na 52 minuten werd de voorsprong voor Djurgården vergroot nadat Adam Stahl de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Djurgården.

LIVE Djurgården - Ilves 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Djurgården - Ilves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Djurgården Doelpunt Besard Sabovic met assist van Keita Kosugi Djurgården 1-0
30' Doelpunt Ilves Doelpunt Roope Riski Ilves 1-1
43' Doelpunt Djurgården Doelpunt Deniz Hümmet met assist van Miro Tenho Djurgården 2-1
52' Doelpunt Djurgården Doelpunt Adam Stahl met assist van Marcus Danielsson Djurgården 3-1
56' Gele kaart Djurgården Gele kaart voor Tobias Fjeld Gulliksen Djurgården
65' Wissel Djurgården Wissel August Priske voor Gustav Mendonca Wikheim Djurgården
68' Wissel Ilves Wissel Abdoulaye Kanté voor Marius Söderbäck Ilves
68' Wissel Ilves Wissel Lauri Ala-Myllymäki voor Anton Popovitch Ilves
74' Wissel Djurgården Wissel Viktor Bergh voor Keita Kosugi Djurgården
74' Wissel Djurgården Wissel Tokmac Chol Nguen voor Deniz Hümmet Djurgården
80' Gele kaart Djurgården Gele kaart voor Adam Stahl Djurgården
82' Wissel Djurgården Wissel Magnus Eriksson voor Rasmus Schüller Djurgården
83' Wissel Djurgården Wissel Haris Radetinac voor Tobias Fjeld Gulliksen Djurgården
85' Gele kaart Djurgården Gele kaart voor Magnus Eriksson Djurgården
85' Wissel Ilves Wissel Matias Kivikko voor Jorginho Ilves
85' Gele kaart Ilves Gele kaart voor Jorginho Ilves
89' Wissel Ilves Wissel Joshua Oghene Ochukwu Akpudje voor Roope Riski Ilves
92' Gele kaart Ilves Gele kaart voor Joshua Oghene Ochukwu Akpudje Ilves
Video hoogtepunten en samenvatting Djurgården - Ilves
Opstellingen Djurgården - Ilves
De opstellingen van Djurgården en Ilves zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Djurgården gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ilves zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Thomas Lagerlöf
Coach Joonas Rantanen
Voorbeschouwing Djurgården - Ilves

Djurgården en Ilves spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Elçin Məsiyev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Djurgården en Ilves in de UEFA Conference League vond plaats op 8 augustus 2024 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.