Nabeschouwing Astana - Corvinul Hunedoara (6-1) || UEFA Conference League 2024/2025

Woensdag 14 augustus 2024 - 16:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Astana het woensdag 14 augustus 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Corvinul Hunedoara. De wedstrijd wordt gespeeld in Astana Arena in Nur-Sultan.

Via de Astana - Corvinul Hunedoara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Astana - Corvinul Hunedoara (6-1)

Het UEFA Conference League duel tussen Astana en Corvinul Hunedoara is onder leiding van scheidsrechter Atilla Karaoğlan geëindigd in een 6-1 overwinning voor Astana. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Chinedu Geoffrey, waarmee Astana met 1-0 de leiding nam. Astana vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Marin Tomasov op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 68e minuut volgde een derde treffer van Astana, waarmee Chinedu Geoffrey zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Astana geen gas terug, waardoor in de 73e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Nazmi Gripshi. De 5-0 voor Astana volgde even later in de 76e minuut nadat Marin Tomasov namens zijn team opnieuw wist te scoren. In de 78e minuut was het Mihai Velisar van Corvinul Hunedoara wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 5-1 scoorde. Namens Astana mocht Elkhan Astanov in de 84e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 6-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Atilla Karaoğlan en eindigde de wedstrijd dus met een 6-1 stand in het voordeel van Astana.

LIVE Astana - Corvinul Hunedoara 6-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Astana - Corvinul Hunedoara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Astana Doelpunt Chinedu Geoffrey Astana 1-0
40' Gele kaart Corvinul Hunedoara Gele kaart voor Antonio Bradu Corvinul Hunedoara
46' Wissel Corvinul Hunedoara Wissel Ionuț Dorin Pop voor Antonio Manolache Corvinul Hunedoara
49' Wissel Astana Wissel Branimir Kalaica voor Aleksandr Marochkin Astana
50' Gele kaart Astana Gele kaart voor Kipras Kazukolovas Astana
57' Doelpunt Astana Doelpunt Marin Tomasov met assist van Karlo Bartolec Astana 2-0
60' Gele kaart Corvinul Hunedoara Gele kaart voor Ionuţ Alexandru Neacșa Corvinul Hunedoara
66' Wissel Corvinul Hunedoara Wissel Ion Cărăruș voor Desley Ubbink Corvinul Hunedoara
66' Wissel Corvinul Hunedoara Wissel Mihai Velisar voor Antonio Bradu Corvinul Hunedoara
68' Doelpunt Astana Doelpunt Chinedu Geoffrey met assist van Ousmane Camara Astana 3-0
71' Gele kaart Astana Gele kaart voor Karlo Bartolec Astana
73' Doelpunt Astana Doelpunt Nazmi Gripshi met assist van Maks Ebong Astana 4-0
76' Doelpunt Astana Doelpunt Marin Tomasov met assist van Nazmi Gripshi Astana 5-0
76' Wissel Astana Wissel Ramazan Karimov voor Chinedu Geoffrey Astana
76' Wissel Astana Wissel Islambek Kuat voor Nazmi Gripshi Astana
77' Gele kaart Corvinul Hunedoara Gele kaart voor Marius Lupu Corvinul Hunedoara
77' Wissel Corvinul Hunedoara Wissel Lucas Ioan Câmpan voor Ionuț Dorin Pop Corvinul Hunedoara
78' Doelpunt Corvinul Hunedoara Doelpunt Mihai Velisar met assist van Lucas Ioan Câmpan Corvinul Hunedoara 5-1
81' Wissel Astana Wissel Elkhan Astanov voor Ousmane Camara Astana
81' Wissel Astana Wissel Marat Bystrov voor Yan Vorogovskiy Astana
84' Doelpunt Astana Doelpunt Elkhan Astanov met assist van Islambek Kuat Astana 6-1
85' Wissel Corvinul Hunedoara Wissel Alexandru Gîrbiță voor Ionuţ Alexandru Neacșa Corvinul Hunedoara
Video hoogtepunten en samenvatting Astana - Corvinul Hunedoara
Opstellingen Astana - Corvinul Hunedoara
De opstellingen van Astana en Corvinul Hunedoara zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Astana gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Corvinul Hunedoara zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Astana - Corvinul Hunedoara

Astana en Corvinul Hunedoara spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Atilla Karaoğlan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Astana en Corvinul Hunedoara in de UEFA Conference League vond plaats op 8 augustus 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Astana. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Astana favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Corvinul Hunedoara slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.