Nabeschouwing Hajduk Split - Ružomberok (0-1) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 15 augustus 2024 - 21:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Hajduk Split het donderdag 15 augustus 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Ružomberok. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Poljud in Split.

Via de Hajduk Split - Ružomberok live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hajduk Split - Ružomberok (0-1)

Het UEFA Conference League duel tussen Hajduk Split en Ružomberok is onder leiding van scheidsrechter Luca Pairetto geëindigd in een 0-1 overwinning voor Ružomberok. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Zvonimir Šarlija zette Ružomberok op een 0-1 voorsprong in de 7e minuut van de wedstrijd. In de 99e minuut moest Filip Uremović van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Luca Pairetto een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Hajduk Split verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Ružomberok.

LIVE Hajduk Split - Ružomberok 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hajduk Split - Ružomberok teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Eigen doelpunt Ružomberok Eigen doelpunt Zvonimir Šarlija Ružomberok 0-1
42' Gele kaart Hajduk Split Gele kaart voor Abdoulie Sanyang Hajduk Split
50' Wissel Hajduk Split Wissel Anthony Kalik voor Abdoulie Sanyang Hajduk Split
50' Wissel Hajduk Split Wissel Ismaël Chester Diallo voor Dario Melnjak Hajduk Split
54' Gele kaart Ružomberok Gele kaart voor Samuel Lavrinčík Ružomberok
60' Wissel Ružomberok Wissel Kristof Domonkos voor Matej Madlenak Ružomberok
60' Wissel Ružomberok Wissel Timotej Mudry voor Marian Chobot Ružomberok
66' Gele kaart Hajduk Split Gele kaart voor Ismaël Chester Diallo Hajduk Split
70' Gele kaart Ružomberok Gele kaart voor Martin Chrien Ružomberok
71' Gele kaart Ružomberok Gele kaart voor Alexander Mojžiš Ružomberok
74' Wissel Ružomberok Wissel David Jackuliak voor Oliver Luteran Ružomberok
74' Wissel Ružomberok Wissel Jan Maslo voor Alexander Mojžiš Ružomberok
76' Wissel Hajduk Split Wissel Bruno Durdov voor Emir Sahiti Hajduk Split
76' Gele kaart Hajduk Split Gele kaart voor Zvonimir Šarlija Hajduk Split
76' Wissel Hajduk Split Wissel Filip Krovinović voor Ivan Rakitić Hajduk Split
79' Gele kaart Ružomberok Gele kaart voor Timotej Mudry Ružomberok
84' Wissel Hajduk Split Wissel Mate Antunović voor Fahd Moufi Hajduk Split
86' Wissel Ružomberok Wissel Alexander Selecký voor Martin Gomola Ružomberok
99' Rode kaart Hajduk Split Rode kaart voor Filip Uremović Hajduk Split
Video hoogtepunten en samenvatting Hajduk Split - Ružomberok
Opstellingen Hajduk Split - Ružomberok
De opstellingen van Hajduk Split en Ružomberok zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hajduk Split gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ružomberok zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.