Nabeschouwing Drita - Auda (3-1) (na verlenging) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 15 augustus 2024 - 20:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Drita het donderdag 15 augustus 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Auda. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadiumi i qytetit Gjilan in Gjilan.

Via de Drita - Auda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Drita - Auda (3-1) (na verlenging)

Het UEFA Conference League duel tussen Drita en Auda is onder leiding van scheidsrechter Kristoffer Karlsson geëindigd in een 3-1 overwinning voor Drita. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Drita dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 75 minuten. Besnik Krasniqi maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Drita vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-0 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Auda kwam in de 91e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Mor Talla Gaye, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 102e minuut zette Rron Broja zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Drita de leiding in de wedstrijd nam.

Na 115 minuten werd de voorsprong voor Drita vergroot nadat Albert Dabiqaj de 3-1 wist te scoren.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Kristoffer Karlsson af en was het Drita die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 3-1 overwinning.

LIVE Drita - Auda 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Drita - Auda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Wissel Auda Wissel Olabanjo Alexander Ogunji voor Tin Hrvoj Auda
9' Gele kaart Drita Gele kaart voor Albert Dabiqaj Drita
54' Gele kaart Auda Gele kaart voor Petar Bosančić Auda
62' Gele kaart Auda Gele kaart voor Deniss Melniks Auda
63' Wissel Drita Wissel Arb Manaj voor Kastriot Selmani Drita
63' Wissel Drita Wissel Abdoul Kader Traore voor Veton Tusha Drita
64' Wissel Auda Wissel Iljasa Zulfiu voor Elhadj Mane Auda
75' Penalty Drita Penalty Besnik Krasniqi Drita 1-0
77' Gele kaart Auda Gele kaart voor Matheus Clemente Auda
80' Wissel Auda Wissel Ibrahim Pekegnon Kone voor Deniss Melniks Auda
80' Wissel Auda Wissel Lucas Ramos voor Abiodun Omojesu Ogunniyi Auda
98' Gele kaart Drita Gele kaart voor Blerim Krasniqi Drita
91' Doelpunt Auda Doelpunt Mor Talla Gaye Auda 1-1
96' Wissel Drita Wissel Almir Ajzeraj voor Raddy Ovouka Drita
99' Wissel Auda Wissel Ousmane Camara voor Mor Talla Gaye Auda
99' Wissel Auda Wissel Vjačeslavs Isajevs voor Matheus Clemente Auda
102' Doelpunt Drita Doelpunt Rron Broja Drita 2-1
115' Doelpunt Drita Doelpunt Albert Dabiqaj Drita 3-1
117' Gele kaart Drita Gele kaart voor Blerton Sheji Drita
117' Gele kaart Auda Gele kaart voor Abdulrahman Taiwo Auda
119' Wissel Drita Wissel Ilir Mustafa voor Blerim Krasniqi Drita
120' Gele kaart Auda Gele kaart voor Lucas Ramos Auda
123' Gele kaart Drita Gele kaart voor Arb Manaj Drita
121' Gele kaart Auda Gele kaart voor Hasan Gomda Auda
123' Gele kaart Auda Gele kaart voor Olabanjo Alexander Ogunji Auda
Video hoogtepunten en samenvatting Drita - Auda
Opstellingen Drita - Auda
De opstellingen van Drita en Auda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Drita gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Auda zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.