Nabeschouwing CFR Cluj - Maccabi Petah Tikva (1-0) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 15 augustus 2024 - 19:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt CFR Cluj het donderdag 15 augustus 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Maccabi Petah Tikva. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadionul Dr. Constantin Rădulescu in Cluj.

Via de CFR Cluj - Maccabi Petah Tikva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CFR Cluj - Maccabi Petah Tikva (1-0)

Het UEFA Conference League duel tussen CFR Cluj en Maccabi Petah Tikva is onder leiding van scheidsrechter Tamás Bognár geëindigd in een 1-0 overwinning voor CFR Cluj. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door Anton Kresic, waarmee CFR Cluj met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name CFR Cluj dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor CFR Cluj uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE CFR Cluj - Maccabi Petah Tikva 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CFR Cluj - Maccabi Petah Tikva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor Panagiotis Tachtsidis CFR Cluj
37' Gele kaart Maccabi Petah Tikva Gele kaart voor Niv Yehoshua Maccabi Petah Tikva
50' Doelpunt CFR Cluj Doelpunt Anton Kresic met assist van Ciprian Deac CFR Cluj 1-0
60' Wissel Maccabi Petah Tikva Wissel Ariel Lugasi voor Or Roizman Maccabi Petah Tikva
60' Wissel Maccabi Petah Tikva Wissel Idan Vered voor Muhammad Handy Maccabi Petah Tikva
75' Wissel Maccabi Petah Tikva Wissel Alon Azugi voor Guy Amos Deznet Maccabi Petah Tikva
76' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor Plamen Galabov CFR Cluj
80' Wissel CFR Cluj Wissel Louis Munteanu voor Daniel Bîrligea CFR Cluj
85' Wissel CFR Cluj Wissel Andrei Artean voor Panagiotis Tachtsidis CFR Cluj
85' Wissel CFR Cluj Wissel Béni NKololo voor Ciprian Deac CFR Cluj
95' Wissel CFR Cluj Wissel Alin Fica voor Karlo Muhar CFR Cluj
Video hoogtepunten en samenvatting CFR Cluj - Maccabi Petah Tikva
Opstellingen CFR Cluj - Maccabi Petah Tikva
De opstellingen van CFR Cluj en Maccabi Petah Tikva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CFR Cluj gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Maccabi Petah Tikva zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.