Nabeschouwing Gent - Silkeborg (3-2) (na verlenging) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 15 augustus 2024 - 20:30 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Gent het donderdag 15 augustus 2024 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Silkeborg. De wedstrijd wordt gespeeld in GHELAMCO-arena in Gent.

Via de Gent - Silkeborg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - Silkeborg (3-2) (na verlenging)

Het UEFA Conference League duel tussen Gent en Silkeborg is onder leiding van scheidsrechter José Luis Munuera Montero geëindigd in een 3-2 overwinning voor Gent. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Gent dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door Tonni Adamsen, waarmee Silkeborg IF met 0-1 de leiding nam. Gent kwam in de 38e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Max Dean, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Silkeborg IF vervolgens op 1-2. Het was Tonni Adamsen die vanaf 11 meter wist te scoren in de 51e minuut. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen Omri Gandelman   in de 93e minuut de 2-2 maakte namens Gent. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Gent dat in de 118e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Omri Gandelman   de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter José Luis Munuera Montero af en was het Gent die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 3-2 overwinning.

LIVE Gent - Silkeborg 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - Silkeborg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Doelpunt Silkeborg IF Doelpunt Tonni Adamsen met assist van Oliver Sonne Silkeborg IF 0-1
38' Doelpunt Gent Doelpunt Max Dean met assist van Sven Kums Gent 1-1
51' Penalty Silkeborg IF Penalty Tonni Adamsen Silkeborg IF 1-2
59' Wissel Gent Wissel Archie Brown voor Núrio Fortuna Gent
59' Wissel Gent Wissel Matias Fernandez Pardo voor Andri Gudjohnsen Gent
62' Gele kaart Silkeborg IF Gele kaart voor Jeppe Andersen Silkeborg IF
66' Gele kaart Silkeborg IF Gele kaart voor Mark Brink Silkeborg IF
66' Gele kaart Silkeborg IF Gele kaart voor Pedro Ganchas Silkeborg IF
67' Wissel Gent Wissel Jordan Torunarigha voor Hugo Gambor Gent
72' Wissel Silkeborg IF Wissel Andreas Pyndt voor Mark Brink Silkeborg IF
72' Wissel Silkeborg IF Wissel Oskar Boesen voor Younes Bakiz Silkeborg IF
79' Wissel Gent Wissel Omri Gandelman   voor Noah Fadiga Gent
79' Wissel Gent Wissel Daisuke Yokota voor Hong Hyun-Seok Gent
85' Wissel Silkeborg IF Wissel Jens Martin Gammelby voor Oliver Sonne Silkeborg IF
87' Gele kaart Gent Gele kaart voor Wouter Vrancken Gent
88' Wissel Silkeborg IF Wissel M. Lautrup Freundlich voor Jeppe Andersen Silkeborg IF
88' Wissel Silkeborg IF Wissel Andreas Poulsen voor Robin Dahl Østrøm Silkeborg IF
93' Doelpunt Gent Doelpunt Omri Gandelman   met assist van Archie Brown Gent 2-2
95' Wissel Gent Wissel Matisse Samoise voor Sven Kums Gent
104' Wissel Silkeborg IF Wissel Alexander Priesborg Madsen voor Pontus Rödin Silkeborg IF
109' Gele kaart Gent Gele kaart voor Mathias Delorge-Knieper Gent
112' Gele kaart Silkeborg IF Gele kaart voor M. Lautrup Freundlich Silkeborg IF
118' Doelpunt Gent Doelpunt Omri Gandelman   met assist van Archie Brown Gent 3-2
119' Gele kaart Gent Gele kaart voor Omri Gandelman   Gent
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - Silkeborg
Opstellingen Gent - Silkeborg
De opstellingen van Gent en Silkeborg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gent gaat aantreden in een 4-2-1-3 formatie en Silkeborg zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.
Formatie 4-3-2-1
Coach Kent Nielsen
Voorbeschouwing Gent - Silkeborg

Gent en Silkeborg spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gent en Silkeborg in de UEFA Conference League vond plaats op 8 augustus 2024 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.