Nabeschouwing Zrinjski - Botev Plovdiv (2-0) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 15 augustus 2024 - 20:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Zrinjski het donderdag 15 augustus 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Botev Plovdiv. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Bijeli Brijeg in Mostar.

Via de Zrinjski - Botev Plovdiv live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zrinjski - Botev Plovdiv (2-0)

Het UEFA Conference League duel tussen Zrinjski en Botev Plovdiv is onder leiding van scheidsrechter Robert Hennessy geëindigd in een 2-0 overwinning voor Zrinjski. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 22e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg Frano Mlinar van Zrinjski via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 39 minuten was het Nardin Mulahusejnović die Zrinjski op een 1-0 voorsprong zette. In de 41e minuut moest Botev Plovdiv verder met een man minder nadat Antoine Conte een rode kaart had gekregen.

Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 2-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte Tomislav Kiš de voorsprong door in de 83e minuut de 2-0 te scoren voor Zrinjski.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Zrinjski.

LIVE Zrinjski - Botev Plovdiv 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zrinjski - Botev Plovdiv teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Wissel Zrinjski Wissel Kerim Memija voor Josip Čorluka Zrinjski
22' Penalty gemist Zrinjski Penalty gemist Frano Mlinar Frano Mlinar Zrinjski
28' Gele kaart Botev Plovdiv Gele kaart voor Christian Nachukwu Botev Plovdiv
34' Gele kaart Botev Plovdiv Gele kaart voor Hans Christian Bernat Botev Plovdiv
39' Doelpunt Zrinjski Doelpunt Nardin Mulahusejnović met assist van Kerim Memija Zrinjski 1-0
41' Rode kaart Botev Plovdiv Rode kaart voor Antoine Conte Botev Plovdiv
46' Wissel Botev Plovdiv Wissel Siriky Diabaté voor Martin Sekulić Botev Plovdiv
46' Wissel Botev Plovdiv Wissel Ehije Success Ukaki voor Samuel Akere Botev Plovdiv
48' Gele kaart Zrinjski Gele kaart voor Frano Mlinar Zrinjski
52' Gele kaart Botev Plovdiv Gele kaart voor Joonas Tamm Botev Plovdiv
56' Wissel Botev Plovdiv Wissel Alen Korošec voor Christian Nachukwu Botev Plovdiv
63' Wissel Zrinjski Wissel Tomislav Kiš voor Frano Mlinar Zrinjski
63' Wissel Zrinjski Wissel Igor Savić voor Ivan Posavec Zrinjski
70' Gele kaart Botev Plovdiv Gele kaart voor Yanis Karabelyov Botev Plovdiv
79' Wissel Zrinjski Wissel Aleksa Maraš voor Matija Malekinušić Zrinjski
81' Wissel Botev Plovdiv Wissel Besart Abdurahimi voor Ivelin Popov Botev Plovdiv
83' Doelpunt Zrinjski Doelpunt Tomislav Kiš met assist van Mario Ćuže Zrinjski 2-0
86' Wissel Botev Plovdiv Wissel Vinni Triboulet voor Yanis Karabelyov Botev Plovdiv
97' Gele kaart Botev Plovdiv Gele kaart voor Antonio Perera Botev Plovdiv
Video hoogtepunten en samenvatting Zrinjski - Botev Plovdiv
Opstellingen Zrinjski - Botev Plovdiv
De opstellingen van Zrinjski en Botev Plovdiv zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zrinjski gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Botev Plovdiv zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Mario Ivankovic
Voorbeschouwing Zrinjski - Botev Plovdiv

Zrinjski en Botev Plovdiv spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Hennessy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zrinjski en Botev Plovdiv in de UEFA Conference League vond plaats op 8 augustus 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Botev Plovdiv. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Botev Plovdiv favoriet. 1 keer wist de ploeg van Zrinjski te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Zrinjski. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.