Nabeschouwing Flora - Víkingur Reykjavík (1-2) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 15 augustus 2024 - 18:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Flora het donderdag 15 augustus 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Víkingur Reykjavík. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportland Arena, Tallinn in Sportland Arena.

Via de Flora - Víkingur Reykjavík live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Flora - Víkingur Reykjavík (1-2)

Het UEFA Conference League duel tussen Flora en Víkingur Reykjavík is onder leiding van scheidsrechter Michal Očenáš geëindigd in een 1-2 overwinning voor Víkingur Reykjavík. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Aron Elís Þrándarson, waarmee Víkingur Reykjavík met 0-1 de leiding nam. Víkingur Reykjavík vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Nikolaj Andreas Hansen op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 52e minuut wist Flora de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Markus Soomets. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Flora kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Michal Očenáš, waardoor Víkingur Reykjavík een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Flora - Víkingur Reykjavík 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Flora - Víkingur Reykjavík teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Víkingur Reykjavík Doelpunt Aron Elís Þrándarson Víkingur Reykjavík 0-1
16' Gele kaart Víkingur Reykjavík Gele kaart voor Valdimar Thór Ingimundarson Víkingur Reykjavík
26' VAR: Afgekeurd doelpunt Sergei Zenjov Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Sergei Zenjov Flora
33' Wissel Víkingur Reykjavík Wissel Erlingur Agnarsson voor Aron Elís Þrándarson Víkingur Reykjavík
36' Doelpunt Víkingur Reykjavík Doelpunt Nikolaj Andreas Hansen met assist van Valdimar Thór Ingimundarson Víkingur Reykjavík 0-2
46' Wissel Flora Wissel Marco Lukka voor Robert Veering Flora
52' Doelpunt Flora Doelpunt Markus Soomets met assist van Kristo Hussar Flora 1-2
55' Wissel Víkingur Reykjavík Wissel Danijel Dejan Djuric voor Nikolaj Andreas Hansen Víkingur Reykjavík
63' Wissel Flora Wissel Rauno Sappinen voor Vladislav Kreida Flora
69' Wissel Flora Wissel Rauno Alliku  voor Danil Kuraksin Flora
72' Wissel Víkingur Reykjavík Wissel Tarik Ibrahimagic voor Gísli Gottskalk Thórdarson Víkingur Reykjavík
72' Wissel Víkingur Reykjavík Wissel Jón Guðni Fjóluson voor Davíd Örn Atlason Víkingur Reykjavík
72' Wissel Víkingur Reykjavík Wissel Helgi Guðjónsson voor Valdimar Thór Ingimundarson Víkingur Reykjavík
Video hoogtepunten en samenvatting Flora - Víkingur Reykjavík
Opstellingen Flora - Víkingur Reykjavík
De opstellingen van Flora en Víkingur Reykjavík zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Flora gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Víkingur Reykjavík zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Taavi Viik
Voorbeschouwing Flora - Víkingur Reykjavík

Flora en Víkingur Reykjavík spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michal Očenáš en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Flora en Víkingur Reykjavík in de UEFA Conference League vond plaats op 8 augustus 2024 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.