Nabeschouwing Torpedo BelAZ - Milsami (2-4) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 11 juli 2024 - 19:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Torpedo BelAZ het donderdag 11 juli 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Milsami. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadyen Tarpeda in Zhodzina.

Via de Torpedo BelAZ - Milsami live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torpedo BelAZ - Milsami (2-4)

Het UEFA Conference League duel tussen Torpedo BelAZ en Milsami is onder leiding van scheidsrechter Miloš Savović geëindigd in een 2-4 overwinning voor Milsami. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door M. Camara, waarmee Milsami met 0-1 de leiding nam. Milsami vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Spătaru op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 33e minuut wist Torpedo BelAZ de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via V. Pobudey.

Na 50 minuten werd de voorsprong voor Milsami vergroot nadat D. Spătaru de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 80e minuut nadat K. Premudrov namens Milsami de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 89e minuut en kwam op naam te staan van Torpedo BelAZ speler T. Sharkovskiy, die daarmee tekende voor de 2-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Miloš Savović bij een 2-4 eindstand in het voordeel van Milsami.

LIVE Torpedo BelAZ - Milsami 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torpedo BelAZ - Milsami teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Milsami Doelpunt M. Camara Milsami 0-1
30' Doelpunt Milsami Doelpunt D. Spătaru Milsami 0-2
33' Doelpunt Torpedo BelAZ Doelpunt V. Pobudey Torpedo BelAZ 1-2
40' Gele kaart Milsami Gele kaart voor V. Bolohan Milsami
46' Wissel Torpedo BelAZ Wissel A. Butarevich voor I. Rutskiy Torpedo BelAZ
46' Wissel Torpedo BelAZ Wissel A. Ksenofontov voor A. Cobeţ Torpedo BelAZ
50' Doelpunt Milsami Doelpunt D. Spătaru Milsami 1-3
57' Wissel Milsami Wissel H. Okebugwu voor V. Bolohan Milsami
58' Gele kaart Torpedo BelAZ Gele kaart voor Alimardon Shukurov Torpedo BelAZ
65' Wissel Torpedo BelAZ Wissel I. Vasilevich voor M. Skavysh Torpedo BelAZ
72' Wissel Torpedo BelAZ Wissel K. Premudrov voor A. Zaleskiy Torpedo BelAZ
73' Gele kaart Milsami Gele kaart voor M. Camara Milsami
74' Wissel Milsami Wissel I. Lambarschi voor D. Spătaru Milsami
74' Wissel Milsami Wissel V. Luchiță voor A. Milić Milsami
80' Doelpunt Milsami Doelpunt K. Premudrov Milsami 1-4
82' Wissel Torpedo BelAZ Wissel T. Sharkovskiy voor A. Kovalev Torpedo BelAZ
84' Wissel Milsami Wissel D. Lisu voor V. Amougui Milsami
84' Wissel Milsami Wissel I. Ghimp voor I. Ndon Milsami
89' Doelpunt Torpedo BelAZ Doelpunt T. Sharkovskiy Torpedo BelAZ 2-4
Video hoogtepunten en samenvatting Torpedo BelAZ - Milsami
Opstellingen Torpedo BelAZ - Milsami
De opstellingen van Torpedo BelAZ en Milsami zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Torpedo BelAZ - Milsami

Torpedo BelAZ en Milsami spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Miloš Savović en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Torpedo BelAZ en Milsami elkaar treffen in de UEFA Conference League.