Nabeschouwing Trabzonspor - St. Gallen (1-1) (4-5 na strafschoppen) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 29 augustus 2024 - 19:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Trabzonspor het donderdag 29 augustus 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen St. Gallen. De wedstrijd wordt gespeeld in Medical Park Stadyumu in Trabzon.

Via de Trabzonspor - St. Gallen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - St. Gallen (1-1) (4-5 na strafschoppen)

Het UEFA Conference League duel tussen Trabzonspor en St. Gallen is onder leiding van scheidsrechter Andris Treimanis geëindigd in een overwinning voor St. Gallen. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek St. Gallen het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-5 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door Isaac Schmidt, waarmee St. Gallen met 0-1 de leiding nam. Trabzonspor kwam na 52 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Enis Destan, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 4-5 score in het voordeel van St. Gallen, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Trabzonspor - St. Gallen 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - St. Gallen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor Abdullah Avcı Trabzonspor
31' Doelpunt St. Gallen Doelpunt Isaac Schmidt met assist van Chadrac Akolo St. Gallen 0-1
46' Wissel Trabzonspor Wissel Cihan Çanak voor Ozan Tufan Trabzonspor
46' Wissel St. Gallen Wissel Pedro Malheiro voor Chadrac Akolo St. Gallen
46' Wissel Trabzonspor Wissel Jovan Milosevic voor Enis Bardhi Trabzonspor
52' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt Enis Destan met assist van Borna Barišić Trabzonspor 1-1
61' Wissel St. Gallen Wissel Konrad Faber voor Isaac Schmidt St. Gallen
61' Wissel St. Gallen Wissel Kevin Csoboth voor Christian Witzig St. Gallen
65' Gele kaart St. Gallen Gele kaart voor Lukas Görtler St. Gallen
73' Wissel St. Gallen Wissel Moustapha Cissé voor Willem Geubbels St. Gallen
76' Wissel Trabzonspor Wissel Mahmoud Trezeguet voor Mislav Oršić Trabzonspor
76' Wissel Trabzonspor Wissel Denis Drăguș voor Enis Destan Trabzonspor
83' Gele kaart St. Gallen Gele kaart voor Lukas Görtler St. Gallen
85' Wissel St. Gallen Wissel Yannick Joachim Zacharie Noah Tankeu voor Chima Okoroji St. Gallen
89' Gele kaart St. Gallen Gele kaart voor Lawrence Ati Zigi St. Gallen
91' Wissel St. Gallen Wissel John Lundstram voor Mihailo Stevanovic St. Gallen
91' Wissel Trabzonspor Wissel Abdoulaye Diaby voor Okay Yokuşlu Trabzonspor
91' Wissel Trabzonspor Wissel Engin Poyraz Efe Yildirim voor Edin Višća Trabzonspor
109' Gele kaart St. Gallen Gele kaart voor Yannick Joachim Zacharie Noah Tankeu St. Gallen
1' Penalty gescoord in shootout Trabzonspor Penalty gescoord in shootout Stefano Denswil Trabzonspor 1-0
2' Penalty gescoord in shootout St. Gallen Penalty gescoord in shootout Jovan Milosevic St. Gallen 1-1
3' Penalty gescoord in shootout Trabzonspor Penalty gescoord in shootout Mahmoud Trezeguet Trabzonspor 2-1
4' Penalty gescoord in shootout St. Gallen Penalty gescoord in shootout Albert Vallci St. Gallen 2-2
5' Penalty gescoord in shootout Trabzonspor Penalty gescoord in shootout Borna Barišić Trabzonspor 3-2
6' Penalty gescoord in shootout Trabzonspor Penalty gescoord in shootout Moustapha Cissé Trabzonspor 4-2
7' Penalty gescoord in shootout St. Gallen Penalty gescoord in shootout Denis Drăguș St. Gallen 4-3
8' Penalty gescoord in shootout St. Gallen Penalty gescoord in shootout Bastien Toma St. Gallen 4-4
9' Penalty gemist in shootout Trabzonspor Penalty gemist in shootout André Hainault Trabzonspor 4-4
10' Penalty gescoord in shootout St. Gallen Penalty gescoord in shootout Stephan Ambrosius St. Gallen 4-5
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - St. Gallen
Opstellingen Trabzonspor - St. Gallen
De opstellingen van Trabzonspor en St. Gallen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trabzonspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en St. Gallen zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.