Nabeschouwing UNA Strassen - KuPS (0-0) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 11 juli 2024 - 19:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt UNA Strassen het donderdag 11 juli 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen KuPS. De wedstrijd wordt gespeeld in Complexe Sportif Jean Wirtz in Strossen.

Via de UNA Strassen - KuPS live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing UNA Strassen - KuPS (0-0)

De UEFA Conference League 2024/2025 wedstrijd tussen UNA Strassen en KuPS geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Ibrahim Cissé in de 75e minuut, waardoor KuPS met een man minder kwam te staan. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor KuPS, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Helgi Mikael Jónasson niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE UNA Strassen - KuPS 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd UNA Strassen - KuPS teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart UNA Strassen Gele kaart voor Vova UNA Strassen
46' Wissel UNA Strassen Wissel C. Azong voor N. Perez UNA Strassen
51' Gele kaart KuPS Gele kaart voor Ibrahim Cissé KuPS
59' Wissel KuPS Wissel Joslyn Luyeye-Lutumba voor T. Hämäläinen KuPS
59' Wissel KuPS Wissel Axel Vidjeskog voor Jerry Voutilainen KuPS
67' Wissel UNA Strassen Wissel D. Dadashev voor Vova UNA Strassen
67' Wissel UNA Strassen Wissel Logan Revés voor J. Goncalves Teixeira UNA Strassen
69' Gele kaart KuPS Gele kaart voor S. Miettinen KuPS
75' Wissel KuPS Wissel Ousmane Diawara voor Jonathan Muzinga KuPS
75' Wissel KuPS Wissel Otto Ruoppi voor M. Siltanen KuPS
75' Rode kaart KuPS Rode kaart voor Ibrahim Cissé KuPS
76' Gele kaart UNA Strassen Gele kaart voor A. Zenadji UNA Strassen
79' Wissel KuPS Wissel Kristopher Da Graca voor Jaakko Oksanen KuPS
83' Wissel UNA Strassen Wissel Daryl Myre voor Matheus UNA Strassen
91' Wissel UNA Strassen Wissel E. Rastoder voor Bruno Correia Mendes UNA Strassen
Video hoogtepunten en samenvatting UNA Strassen - KuPS
Opstellingen UNA Strassen - KuPS
De opstellingen van UNA Strassen en KuPS zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing UNA Strassen - KuPS

UNA Strassen en KuPS spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Helgi Mikael Jónasson en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat UNA Strassen en KuPS elkaar treffen in de UEFA Conference League.