Nabeschouwing Universitatea Craiova - Maribor (3-2) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 1 augustus 2024 - 19:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Universitatea Craiova het donderdag 1 augustus 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Maribor. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadionul Ion Oblemenco (Craiova) in Craiova.

Via de Universitatea Craiova - Maribor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Universitatea Craiova - Maribor (3-2)

Het UEFA Conference League duel tussen Universitatea Craiova en Maribor is onder leiding van scheidsrechter Jasmin Šabotić geëindigd in een 3-2 overwinning voor Universitatea Craiova. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door Alexandru Mitriţă, waarmee Universitatea Craiova met 1-0 de leiding nam. Maribor kwam in de 68e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Josip Iličić, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 72e minuut zette Grego Sierra zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Universitatea Craiova de leiding in de wedstrijd nam.

Na 82 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Arnel Jakupovic de 2-2 maakte voor Maribor. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Universitatea Craiova dat in de 95e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Elvir Koljic de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jasmin Šabotić bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Universitatea Craiova.

LIVE Universitatea Craiova - Maribor 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Universitatea Craiova - Maribor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Universitatea Craiova Gele kaart voor Elvir Koljic Universitatea Craiova
30' Gele kaart Maribor Gele kaart voor Josip Iličić Maribor
46' Wissel Universitatea Craiova Wissel Andrei Ivan voor Luis Paradela Universitatea Craiova
52' Doelpunt Universitatea Craiova Doelpunt Alexandru Mitriţă Universitatea Craiova 1-0
61' Wissel Maribor Wissel Redwan Bourlès voor Maks Barisic Maribor
68' Doelpunt Maribor Doelpunt Josip Iličić met assist van Jan Repas Maribor 1-1
69' Gele kaart Maribor Gele kaart voor Redwan Bourlès Maribor
72' Doelpunt Universitatea Craiova Doelpunt Grego Sierra Universitatea Craiova 2-1
72' Wissel Universitatea Craiova Wissel Ștefan Baiaram voor Anzor Mekvabishvili Universitatea Craiova
72' Wissel Universitatea Craiova Wissel Lyes Houri voor Alexandru Creţu Universitatea Craiova
75' Wissel Maribor Wissel Arnel Jakupovic voor Marko Bozic Maribor
78' Gele kaart Universitatea Craiova Gele kaart voor Alexandru Mitriţă Universitatea Craiova
82' Doelpunt Maribor Doelpunt Arnel Jakupovic Maribor 2-2
89' Gele kaart Universitatea Craiova Gele kaart voor Gjoko Zajkov Universitatea Craiova
89' Wissel Maribor Wissel Carlos Mora Montoya voor Josip Iličić Maribor
89' Wissel Universitatea Craiova Wissel Basilio Ndong voor Alexandru Mitriţă Universitatea Craiova
95' Doelpunt Universitatea Craiova Doelpunt Elvir Koljic met assist van Carlos Mora Montoya Universitatea Craiova 3-2
90' Wissel Universitatea Craiova Wissel Marcel Lorber voor Ștefan Vlădoiu Universitatea Craiova
Video hoogtepunten en samenvatting Universitatea Craiova - Maribor
Opstellingen Universitatea Craiova - Maribor
De opstellingen van Universitatea Craiova en Maribor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Universitatea Craiova gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Maribor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.