Nabeschouwing Vaduz - St Patricks (2-2) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 1 augustus 2024 - 19:30 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Vaduz het donderdag 1 augustus 2024 om 19:30 uur in eigen huis op tegen St Patricks. De wedstrijd wordt gespeeld in Rheinpark Stadion in Vaduz.

Via de Vaduz - St Patricks live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vaduz - St Patricks (2-2)

De UEFA Conference League 2024/2025 wedstrijd tussen Vaduz en St Patricks geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 22 minuten. Fabrizio Cavegn maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Vaduz vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. St Patrick's kwam na 28 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Zack Elbouzedi, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. Jenthe Mertens dacht na 72 minuten te scoren voor Vaduz, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 78e minuut scoorde St Patrick's via Mats Hammerich, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 2-2.

LIVE Vaduz - St Patricks 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vaduz - St Patricks teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Penalty Vaduz Penalty Fabrizio Cavegn Vaduz 1-0
28' Doelpunt St Patrick's Doelpunt Zack Elbouzedi met assist van Jake Mulraney St Patrick's 1-1
36' Gele kaart Vaduz Gele kaart voor Denis Simani Vaduz
50' Wissel St Patrick's Wissel Aaron Bolger voor Chris Forrester St Patrick's
63' Wissel St Patrick's Wissel Al-Amin Kazeem voor Jake Mulraney St Patrick's
63' Wissel St Patrick's Wissel Kian Leavy voor Zack Elbouzedi St Patrick's
67' Wissel Vaduz Wissel Jonathan De Donno voor Javi Navarro Vaduz
70' Gele kaart St Patrick's Gele kaart voor Joseph Anang St Patrick's
71' Gele kaart St Patrick's Gele kaart voor Aaron Bolger St Patrick's
71' Wissel Vaduz Wissel Ryan McLaughlin voor Vaduz
72' Doelpunt Vaduz Doelpunt Jenthe Mertens met assist van Mischa Beeli Vaduz
76' Gele kaart Vaduz Gele kaart voor Fabrizio Cavegn Vaduz 2-1
77' Wissel Vaduz Wissel Fabrizio Cavegn voor Vaduz
78' Wissel Vaduz Wissel Mischa Eberhard voor Lorik Emini Vaduz
78' Doelpunt St Patrick's Doelpunt Mats Hammerich met assist van Nicolas Hasler St Patrick's
81' Wissel St Patrick's Wissel Romal Palmer voor St Patrick's 2-2
85' Wissel St Patrick's Wissel Jason McClelland voor Romal Palmer St Patrick's
85' Gele kaart Vaduz Gele kaart voor Cian Kavanagh Mason Melia Vaduz
91' Gele kaart St Patrick's Gele kaart voor Jason McClelland St Patrick's
91' Gele kaart Vaduz Gele kaart voor Sandro Wieser Vaduz
Video hoogtepunten en samenvatting Vaduz - St Patricks
Opstellingen Vaduz - St Patricks
De opstellingen van Vaduz en St Patricks zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vaduz gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en St Patricks zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.