Nabeschouwing Virtus - Flora (0-0) || UEFA Conference League 2024/2025

Dinsdag 23 juli 2024 - 21:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Virtus het dinsdag 23 juli 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Flora. De wedstrijd wordt gespeeld in Campo Sportivo di Montegiardino in Montegiardino.

Via de Virtus - Flora live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Virtus - Flora (0-0)

De UEFA Conference League 2024/2025 wedstrijd tussen Virtus en Flora geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Flora, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Flora kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Dragomir Draganov niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Virtus - Flora 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Virtus - Flora teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Virtus Gele kaart voor Thomas Lombardi Virtus
40' Gele kaart Flora Gele kaart voor Kristo Hussar Flora
59' Gele kaart Flora Gele kaart voor Markus Soomets Flora
65' Wissel Virtus Wissel Sami Abouzziane voor Thomas Lombardi Virtus
65' Wissel Virtus Wissel Alessandro Golinucci voor Nicolò Vallocchia Virtus
68' Wissel Flora Wissel Rauno Alliku  voor Tony Varjund Flora
68' Wissel Flora Wissel Mihhail Kolobov voor Andreas Vaher Flora
72' Gele kaart Flora Gele kaart voor Danil Kuraksin Flora
72' Wissel Virtus Wissel Marseljan Mema voor Simone Benincasa Virtus
72' Gele kaart Virtus Gele kaart voor Alessandro Pecci Virtus
84' Wissel Virtus Wissel Nicholas Arrigoni voor Alessandro Pecci Virtus
84' Wissel Virtus Wissel Mario Barone voor Nicola Gori Virtus
85' Wissel Flora Wissel Rauno Sappinen voor Mark Anders Lepik Flora
85' Wissel Flora Wissel Marco Lukka voor Robert Veering Flora
85' Wissel Flora Wissel Konstantin Vassiljev voor Vladislav Kreida Flora
96' Gele kaart Virtus Gele kaart voor Luigi Rizzo Virtus
Video hoogtepunten en samenvatting Virtus - Flora
Opstellingen Virtus - Flora
De opstellingen van Virtus en Flora zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Virtus gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Flora zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Coach Luigi Bizzotto
Formatie 4-1-4-1
Coach Taavi Viik
Voorbeschouwing Virtus - Flora

Virtus en Flora spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dragomir Draganov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Virtus en Flora elkaar treffen in de UEFA Conference League.