Nabeschouwing Wisła Kraków - Cercle Brugge (1-6) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 22 augustus 2024 - 20:30 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Wisła Kraków het donderdag 22 augustus 2024 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Cercle Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Miejski im. Henryka Reymana in Krakow.

Via de Wisła Kraków - Cercle Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wisła Kraków - Cercle Brugge (1-6)

Het UEFA Conference League duel tussen Wisła Kraków en Cercle Brugge is onder leiding van scheidsrechter Philip Farrugia geëindigd in een 1-6 overwinning voor Cercle Brugge. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Alan Minda, waarmee Cercle Brugge met 0-1 de leiding nam. Cercle Brugge vergrootte in de 11e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Thibo Somers op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 37e minuut volgde een derde treffer van Cercle Brugge, waarmee Christiaan Ravych zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Cercle Brugge geen gas terug, waardoor in de 47e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van Kévin Denkey. De 0-5 voor Cercle Brugge volgde even later in de 55e minuut nadat Abdoul Kader Ouattara namens zijn team opnieuw wist te scoren. In de 83e minuut was het Kazeem Olaigbe van Cercle Brugge wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 0-6 scoorde. Namens Wisła Kraków mocht Ángel Rodado in de 84e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 1-6.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Philip Farrugia en eindigde de wedstrijd dus met een 1-6 stand in het voordeel van Cercle Brugge.

LIVE Wisła Kraków - Cercle Brugge 1-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wisła Kraków - Cercle Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt Alan Minda Cercle Brugge 0-1
11' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt Thibo Somers met assist van Kévin Denkey Cercle Brugge 0-2
37' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt Christiaan Ravych Cercle Brugge 0-3
40' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor Kévin Denkey Cercle Brugge
43' Gele kaart Wisła Kraków Gele kaart voor Ángel Rodado Wisła Kraków
44' Gele kaart Wisła Kraków Gele kaart voor Bartosz Jaroch Wisła Kraków
46' Wissel Wisła Kraków Wissel Abdoul Kader Ouattara voor Piotr Starzynski Wisła Kraków
46' Wissel Cercle Brugge Wissel Ángel Baena voor Thibo Somers Cercle Brugge
47' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt Kévin Denkey Cercle Brugge 0-4
55' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt Abdoul Kader Ouattara met assist van Alan Minda Cercle Brugge 0-5
61' Wissel Cercle Brugge Wissel Alonzo Engwanda voor Erick Cercle Brugge
62' Wissel Wisła Kraków Wissel Kuba Wiśniewski voor Bartosz Jaroch Wisła Kraków
62' Wissel Cercle Brugge Wissel Felipe Augusto voor Bruninho Cercle Brugge
62' Wissel Wisła Kraków Wissel Patryk Gogół voor Tamás Kiss Wisła Kraków
71' Wissel Cercle Brugge Wissel Kazeem Olaigbe voor Alan Minda Cercle Brugge
71' Wissel Wisła Kraków Wissel Jesús Alfaro voor Oliver Suklenicki Wisła Kraków
71' Wissel Wisła Kraków Wissel Karol Dziedzic voor Frederico Duarte Wisła Kraków
74' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor Lawrence Agyekum Cercle Brugge
78' Wissel Cercle Brugge Wissel Boris Popovic voor Senna Miangue Cercle Brugge
83' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt Kazeem Olaigbe Cercle Brugge 0-6
84' Doelpunt Wisła Kraków Doelpunt Ángel Rodado met assist van Ángel Baena Wisła Kraków 1-6
Video hoogtepunten en samenvatting Wisła Kraków - Cercle Brugge
Opstellingen Wisła Kraków - Cercle Brugge
De opstellingen van Wisła Kraków en Cercle Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wisła Kraków gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Cercle Brugge zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Kazimierz Moskal
Voorbeschouwing Wisła Kraków - Cercle Brugge

Wisła Kraków en Cercle Brugge spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Philip Farrugia en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Wisła Kraków en Cercle Brugge elkaar treffen in de UEFA Conference League.