Nabeschouwing Zimbru - Ararat-Armenia (0-3) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 25 juli 2024 - 18:45 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Zimbru het donderdag 25 juli 2024 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Ararat-Armenia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadionul Zimbru in Chisinau.

Via de Zimbru - Ararat-Armenia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zimbru - Ararat-Armenia (0-3)

Het UEFA Conference League duel tussen Zimbru en Ararat-Armenia is onder leiding van scheidsrechter Fran Jović geëindigd in een 0-3 overwinning voor Ararat-Armenia. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 23 minuten. Artur Serobyan maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Ararat-Armenia vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Ararat-Armenia vergrootte in de 74e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Eric Ocansey op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Eric Ocansey van Ararat-Armenia die de 0-3 wist te maken in de 89e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Fran Jović, waardoor Ararat-Armenia een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Zimbru - Ararat-Armenia 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zimbru - Ararat-Armenia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Zimbru Gele kaart voor Jessie Guera Djou Zimbru
23' Penalty Ararat-Armenia Penalty Artur Serobyan Ararat-Armenia 0-1
31' Gele kaart Ararat-Armenia Gele kaart voor Alexis Rodríguez Ararat-Armenia
39' Gele kaart Zimbru Gele kaart voor Serafim Cojocari Zimbru
48' Gele kaart Zimbru Gele kaart voor Ali Samake Zimbru
46' Wissel Zimbru Wissel Cedric Ngah voor Denys Dedechko Zimbru
46' Wissel Zimbru Wissel Vlad Răileanu voor Emmanuel Chinemerem Alaribe Zimbru
46' Wissel Zimbru Wissel Ibrahima Therna Soumah voor João Paulino Zimbru
55' Wissel Zimbru Wissel Nichita Covali voor Serafim Cojocari Zimbru
68' Wissel Ararat-Armenia Wissel Eric Ocansey voor Alexis Rodríguez Ararat-Armenia
68' Wissel Ararat-Armenia Wissel Alwyn Tera voor Hovhannes Harutyunyan Ararat-Armenia
70' Wissel Zimbru Wissel Fabian Pegza voor Maximillian Ugochukwu Ihekuna Zimbru
74' Doelpunt Ararat-Armenia Doelpunt Eric Ocansey Ararat-Armenia 0-2
75' Wissel Ararat-Armenia Wissel Jonathan Duarte voor Artur Serobyan Ararat-Armenia
75' Wissel Ararat-Armenia Wissel Karen Muradyan voor Amos Nondi Ararat-Armenia
82' Gele kaart Ararat-Armenia Gele kaart voor Edgar Grigoryan Ararat-Armenia
85' Wissel Ararat-Armenia Wissel Michel Ayvazyan voor Armen Ambartsumyan Ararat-Armenia
89' Doelpunt Ararat-Armenia Doelpunt Eric Ocansey met assist van Jonathan Duarte Ararat-Armenia 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Zimbru - Ararat-Armenia
Opstellingen Zimbru - Ararat-Armenia
De opstellingen van Zimbru en Ararat-Armenia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zimbru gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Ararat-Armenia zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Zimbru - Ararat-Armenia

Zimbru en Ararat-Armenia spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fran Jović en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Zimbru en Ararat-Armenia elkaar treffen in de UEFA Conference League.