Nabeschouwing Zira - Osijek (2-2) (2-1 na strafschoppen) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 15 augustus 2024 - 18:30 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Zira het donderdag 15 augustus 2024 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Osijek. De wedstrijd wordt gespeeld in Zirə qəsəbə stadionu in Zirya.

Via de Zira - Osijek live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zira - Osijek (2-2) (2-1 na strafschoppen)

Het UEFA Conference League duel tussen Zira en Osijek is onder leiding van scheidsrechter Julian Weinberger geëindigd in een overwinning voor Zira. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Zira het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 2-1 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door Vedran Jugovic, waarmee Osijek met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van Qismat Aliyev in de 54e minuut zorgde er even later voor dat Zira weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 81e minuut zette Anton Matković zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Osijek de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Zira nadat Davit Volkovi in de 90e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 2-1 score in het voordeel van Zira, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Zira - Osijek 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zira - Osijek teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Osijek Gele kaart voor Marko Soldo Osijek
29' Gele kaart Zira Gele kaart voor Juninho Maranhense Zira
37' Doelpunt Osijek Doelpunt Vedran Jugovic met assist van Roko Jurisic Osijek 0-1
39' Gele kaart Osijek Gele kaart voor Vedran Jugovic Osijek
54' Penalty Zira Penalty Qismat Aliyev Zira 1-1
65' Wissel Osijek Wissel Simun Mikolcic voor Marko Soldo Osijek
69' Wissel Zira Wissel Rüstam Ahmadzada voor Juninho Maranhense Zira
69' Wissel Zira Wissel Anatoliy Nuriev voor Eldar Kuliev Zira
74' Wissel Osijek Wissel Pedro Lima voor Vedran Jugovic Osijek
75' Wissel Zira Wissel Hacıağa Hacılı voor İsmayıl İbrahimli Zira
78' Gele kaart Osijek Gele kaart voor Nail Omerović Osijek
80' Gele kaart Zira Gele kaart voor Davit Volkovi Zira
81' Doelpunt Osijek Doelpunt Anton Matković met assist van Kemal Ademi Osijek 1-2
82' Wissel Zira Wissel Salifou Soumah voor Pierre Desiré Zebli Zira
84' Wissel Osijek Wissel Ivan Cvijanović voor Domagoj Bukvić Osijek
90' Doelpunt Zira Doelpunt Davit Volkovi met assist van Anatoliy Nuriev Zira 2-2
90' Gele kaart Osijek Gele kaart voor Petar Pusic Osijek
94' Wissel Zira Wissel Marko Malenica voor Zira
106' Gele kaart Osijek Gele kaart voor Məqsəd İsayev Issa Djibrilla Osijek
109' Gele kaart Osijek Gele kaart voor Kemal Ademi Osijek
1' Penalty gemist in shootout Zira Penalty gemist in shootout Petar Pusic Zira 0-0
2' Penalty gescoord in shootout Osijek Penalty gescoord in shootout Qismat Aliyev Osijek 0-0
3' Penalty gescoord in shootout Zira Penalty gescoord in shootout Darko Nejašmić Zira 0-1
4' Penalty gemist in shootout Osijek Penalty gemist in shootout Ruan Osijek 1-1
5' Penalty gemist in shootout Zira Penalty gemist in shootout Kemal Ademi Zira 1-1
6' Penalty gemist in shootout Osijek Penalty gemist in shootout Anatoliy Nuriev Osijek 1-1
7' Penalty gemist in shootout Zira Penalty gemist in shootout Pedro Lima Zira 1-1
8' Penalty gemist in shootout Osijek Penalty gemist in shootout Məqsəd İsayev Osijek 1-1
9' Penalty gescoord in shootout Zira Penalty gescoord in shootout Simun Mikolcic Zira 1-1
10' Penalty gescoord in shootout Zira Penalty gescoord in shootout Raphael Alemão Zira 2-1
111' Penalty gemist in shootout Osijek Penalty gemist in shootout Roko Jurisic Osijek
Video hoogtepunten en samenvatting Zira - Osijek
Opstellingen Zira - Osijek
De opstellingen van Zira en Osijek zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zira gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Osijek zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.