Nabeschouwing Zürich - Shelbourne (3-0) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 25 juli 2024 - 19:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Zürich het donderdag 25 juli 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Shelbourne. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Letzigrund in Zurich.

Via de Zürich - Shelbourne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zürich - Shelbourne (3-0)

Het UEFA Conference League duel tussen Zürich en Shelbourne is onder leiding van scheidsrechter Visar Kastrati geëindigd in een 3-0 overwinning voor Zürich. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Zürich kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van Ifeanyi Mathew. Zürich vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Antonio Marchesano op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 58e minuut volgde een derde treffer van Zürich, waarmee Antonio Marchesano zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Visar Kastrati, waardoor Zürich een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Zürich - Shelbourne 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zürich - Shelbourne teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Zürich Doelpunt Ifeanyi Mathew met assist van Juan-José Perea Zürich 1-0
29' Doelpunt Zürich Doelpunt Antonio Marchesano met assist van Ifeanyi Mathew Zürich 2-0
46' Wissel Shelbourne Wissel Sean Boyd voor Tyreke Wilson Shelbourne
56' Gele kaart Shelbourne Gele kaart voor Mark Coyle Shelbourne
58' Doelpunt Zürich Doelpunt Antonio Marchesano met assist van Mirlind Kryeziu Zürich 3-0
59' Wissel Zürich Wissel Mounir Chouiar voor Bledian Krasniqi Zürich
60' Wissel Shelbourne Wissel Evan Caffrey voor Mark Coyle Shelbourne
64' Wissel Shelbourne Wissel Alistair Coote voor Harry Wood Shelbourne
71' Wissel Zürich Wissel Bi Irié Fernand Gouré voor Juan-José Perea Zürich
71' Wissel Zürich Wissel Armstrong Okoflex voor Antonio Marchesano Zürich
78' Wissel Shelbourne Wissel Matthew Smith voor John OSullivan Shelbourne
78' Wissel Shelbourne Wissel Rayhaan Tulloch voor William Jarvis Shelbourne
82' Wissel Zürich Wissel Calixte Paul Ligue voor Umeh Umeh Emmanuel Zürich
Video hoogtepunten en samenvatting Zürich - Shelbourne
Opstellingen Zürich - Shelbourne
De opstellingen van Zürich en Shelbourne zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zürich gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Shelbourne zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.