Nabeschouwing Žalgiris - Paphos (2-1) || UEFA Conference League 2024/2025

Donderdag 25 juli 2024 - 18:00 uur

In de UEFA Conference League 2024/2025 neemt Žalgiris het donderdag 25 juli 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Paphos. De wedstrijd wordt gespeeld in Vilniaus LFF stadionas in Vilnius.

Via de Žalgiris - Paphos live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Žalgiris - Paphos (2-1)

Het UEFA Conference League duel tussen Žalgiris en Paphos is onder leiding van scheidsrechter Kristoffer Hagenes geëindigd in een 2-1 overwinning voor Žalgiris. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Liviu Ion Antal, waarmee Žalgiris met 1-0 de leiding nam. Žalgiris vergrootte in de 26e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Liviu Ion Antal op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van Joris Moutachy zorgde ervoor dat Paphos in de 62e minuut op 2-1 kwam te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kristoffer Hagenes, waardoor Žalgiris een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Žalgiris - Paphos 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Žalgiris - Paphos teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Žalgiris Doelpunt Liviu Ion Antal Žalgiris 1-0
26' Doelpunt Žalgiris Doelpunt Liviu Ion Antal met assist van Joël Fey dOr Bopesu Žalgiris 2-0
57' Gele kaart Paphos Gele kaart voor Pedro Pelágio Paphos
61' Gele kaart Žalgiris Gele kaart voor Paulius Golubickas Žalgiris
62' Eigen doelpunt Paphos Eigen doelpunt Joris Moutachy Paphos 2-1
66' Wissel Paphos Wissel Jajá voor Onni Valakari Paphos
66' Wissel Paphos Wissel Derrick Luckassen voor Pedro Pelágio Paphos
69' Wissel Žalgiris Wissel Armin Hodžić voor Liviu Ion Antal Žalgiris
69' Wissel Žalgiris Wissel Nikola Petković voor Adama Fofana Žalgiris
76' Wissel Paphos Wissel Kostas Pileas voor Matías Germán Melluso Paphos
87' Wissel Paphos Wissel Anderson Silva voor Jairo Paphos
87' Wissel Paphos Wissel Diogo DallIgna voor Pêpê Rodrigues Paphos
88' Wissel Žalgiris Wissel Jake Larsson voor Paulius Golubickas Žalgiris
90' Gele kaart Žalgiris Gele kaart voor Árpád Ors György Tordai Žalgiris
98' Wissel Žalgiris Wissel Myroslav Mazur voor Yukiyoshi Karashima Žalgiris
95' Gele kaart Žalgiris Gele kaart voor Jake Larsson Žalgiris
96' Gele kaart Žalgiris Gele kaart voor Armin Hodžić Žalgiris
96' Gele kaart Paphos Gele kaart voor Diogo DallIgna Paphos
99' Gele kaart Paphos Gele kaart voor Bruno Felipe Paphos
Video hoogtepunten en samenvatting Žalgiris - Paphos
Opstellingen Žalgiris - Paphos
De opstellingen van Žalgiris en Paphos zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Žalgiris gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Paphos zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Vladimir Cheburin
Voorbeschouwing Žalgiris - Paphos

Žalgiris en Paphos spelen tegen elkaar in seizoen 2024/2025 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kristoffer Hagenes en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Žalgiris en Paphos elkaar treffen in de UEFA Conference League.