Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Benfica (0-1) || Europa League 2012/2013

Donderdag 14 februari 2013 - 19:00 uur

In de Europa League 2012/2013 neemt Bayer Leverkusen het donderdag 14 februari 2013 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Benfica.

Via de Bayer Leverkusen - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Benfica (0-1)

Het Europa League duel tussen Bayer Leverkusen en Benfica is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 61e minuut dacht Benfica op voorsprong te komen via een doelpunt van O. Cardozo. Helaas voor Benfica werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Bayer Leverkusen - Benfica
LIVE Bayer Leverkusen - Benfica 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayer Leverkusen - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Wissel Benfica Wissel E. Pérez voor André Gomes Benfica
45' Gele kaart Benfica Gele kaart voor L. Melgarejo Benfica
46' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel S. Sam voor A. Schürrle Bayer 04 Leverkusen
52' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor L. Bender Bayer 04 Leverkusen
58' Wissel Benfica Wissel E. Salvio voor J. Urretaviscaya Benfica
61' Doelpunt Benfica Doelpunt O. Cardozo met assist van André Almeida Benfica
70' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel A. Milik voor G. Castro Bayer 04 Leverkusen
72' Wissel Benfica Wissel Lima voor O. Cardozo Benfica
73' Gele kaart Benfica Gele kaart voor N. Gaitán Benfica
76' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor S. Kießling Bayer 04 Leverkusen
81' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor A. Milik Bayer 04 Leverkusen
82' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel S. Boenisch voor H. Hosogai Bayer 04 Leverkusen