Nabeschouwing Stromsgodset - Debrecen (2-2) || Europa League 2013/2014

Donderdag 18 juli 2013 - 19:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Stromsgodset het donderdag 18 juli 2013 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Debrecen.

Via de Stromsgodset - Debrecen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stromsgodset - Debrecen (2-2)

De Europa League 2013/2014 wedstrijd tussen Stromsgodset en Debrecen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 36e minuut dacht Debrecen op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Sidibé. Helaas voor Debrecen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 53e minuut was het Strømsgodset dat via J. Horn dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. I. Sidibé dacht na 55 minuten te scoren voor Debrecen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 67e minuut moest Debrecen verder met een man minder, nadat Á. Bódi een tweede gele kaart kreeg. Na 93 minuten spelen wist Strømsgodset via P. Kovács de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Stromsgodset - Debrecen
2
2
LIVE Stromsgodset - Debrecen 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stromsgodset - Debrecen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Strømsgodset Gele kaart voor A. Ibrahim Strømsgodset
12' Wissel Debrecen Wissel L. Zsidai voor J. Damahou Debrecen
26' Gele kaart Debrecen Gele kaart voor P. Máté Debrecen
36' Doelpunt Debrecen Doelpunt I. Sidibé Debrecen
46' Wissel Strømsgodset Wissel M. Rønning voor T. Olsen Strømsgodset
46' Wissel Strømsgodset Wissel R. Nuhu voor Ø. Storflor Strømsgodset
52' Gele kaart Debrecen Gele kaart voor Á. Bódi Debrecen
53' Doelpunt Strømsgodset Doelpunt J. Horn Strømsgodset
55' Penalty Debrecen Penalty I. Sidibé Debrecen
55' Gele kaart Strømsgodset Gele kaart voor R. Nuhu Strømsgodset
67' Tweede gele kaart Debrecen Tweede gele kaart voor Á. Bódi Debrecen
71' Wissel Debrecen Wissel A. Trninić voor P. Szakály Debrecen
82' Wissel Strømsgodset Wissel O. Sveen voor B. Adjei-Boateng Strømsgodset
86' Gele kaart Debrecen Gele kaart voor Selim Bouadla Debrecen
86' Wissel Debrecen Wissel T. Kulcsár voor Selim Bouadla Debrecen
89' Gele kaart Debrecen Gele kaart voor I. Sidibé Debrecen
93' Doelpunt Strømsgodset Doelpunt P. Kovács Strømsgodset