Nabeschouwing Club Brugge - HJK (2-1) || Europa League 2014/2015

Donderdag 11 december 2014 - 19:00 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Club Brugge het donderdag 11 december 2014 om 19:00 uur in eigen huis op tegen HJK.

Via de Club Brugge - HJK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - HJK (2-1)

Het Europa League duel tussen Club Brugge en HJK is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 28e minuut dacht Club Brugge op voorsprong te komen via een doelpunt van Felipe Gedoz. Helaas voor Club Brugge werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 51e minuut was het HJK dat via M. Kandji dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Refaelov dacht na 88 minuten te scoren voor Club Brugge, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

LIVE Club Brugge - HJK 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - HJK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart HJK Gele kaart voor G. Baah HJK
28' Penalty Club Brugge Penalty Felipe Gedoz Club Brugge
34' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor Fernando Club Brugge
51' Doelpunt HJK Doelpunt M. Kandji met assist van R. Lod HJK
64' Wissel HJK Wissel R. Porokara voor E. Zeneli HJK
71' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor T. De Sutter Club Brugge
71' Wissel Club Brugge Wissel L. Refaelov voor Fernando Club Brugge
71' Wissel Club Brugge Wissel Víctor Vázquez voor S. Coopman Club Brugge
79' Wissel Club Brugge Wissel O. Oularé voor T. De Sutter Club Brugge
83' Wissel HJK Wissel J. Perovuo voor M. Väyrynen HJK
88' Doelpunt Club Brugge Doelpunt L. Refaelov Club Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge - HJK
Opstellingen Club Brugge - HJK

Voorbeschouwing Club Brugge - HJK

Club Brugge en HJK spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Club Brugge en HJK in de Europa League vond plaats op 2 oktober 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Club Brugge. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Club Brugge favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl HJK slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.