Nabeschouwing Dinamo Moskva - Panathinaikos (2-1) || Europa League 2014/2015

Donderdag 27 november 2014 - 17:00 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Dinamo Moskva het donderdag 27 november 2014 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Panathinaikos.

Via de Dinamo Moskva - Panathinaikos live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Moskva - Panathinaikos (2-1)

Het Europa League duel tussen Dinamo Moskva en Panathinaikos is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Dinamo Moskva. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 14e minuut dacht Panathinaikos op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Berg. Helaas voor Panathinaikos werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 55e minuut was het Dinamo Moskva dat via K. Triandafillopulos dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Ionov dacht na 61 minuten te scoren voor Dinamo Moskva, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

LIVE Dinamo Moskva - Panathinaikos 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Moskva - Panathinaikos teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Panathinaikos Doelpunt M. Berg met assist van Nano Panathinaikos
32' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor Douglas Dinamo Moskva
44' Gele kaart Panathinaikos Gele kaart voor C. Bourbos Panathinaikos
48' Gele kaart Panathinaikos Gele kaart voor M. Berg Panathinaikos
55' Eigen doelpunt Dinamo Moskva Eigen doelpunt K. Triandafillopulos Dinamo Moskva
56' Wissel Panathinaikos Wissel G. Koutroumbis voor C. Bourbos Panathinaikos
61' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt A. Ionov met assist van C. Noboa Dinamo Moskva
72' Wissel Dinamo Moskva Wissel A. Yusupov voor Y. Zhirkov Dinamo Moskva
78' Wissel Panathinaikos Wissel V. Klonaridis voor M. Berg Panathinaikos
81' Wissel Dinamo Moskva Wissel B. Dzsudzsák voor A. Ionov Dinamo Moskva
86' Wissel Panathinaikos Wissel D. Pranjić voor D. Mendes da Silva Panathinaikos
88' Wissel Dinamo Moskva Wissel A. Prudnikov voor K. Kuranyi Dinamo Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Moskva - Panathinaikos
Opstellingen Dinamo Moskva - Panathinaikos

Voorbeschouwing Dinamo Moskva - Panathinaikos

Dinamo Moskva en Panathinaikos spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Dinamo Moskva en Panathinaikos in de Europa League vond plaats op 18 september 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dinamo Moskva. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Dinamo Moskva favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Panathinaikos slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.