Nabeschouwing FH - Neman Grodno (2-0) || Europa League 2014/2015

Donderdag 24 juli 2014 - 21:15 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt FH het donderdag 24 juli 2014 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Neman Grodno.

Via de FH - Neman Grodno live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FH - Neman Grodno (2-0)

Het Europa League duel tussen FH en Neman Grodno is geëindigd in een 2-0 overwinning voor FH. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 42e minuut dacht FH op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Guðnason. Helaas voor FH werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 80e minuut was het FH dat via A. Björnsson dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FH - Neman Grodno
2
0
LIVE FH - Neman Grodno 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FH - Neman Grodno teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Gele kaart Neman Grodno Gele kaart voor I. Denisevich Neman Grodno
42' Doelpunt FH Doelpunt A. Guðnason FH
57' Wissel FH Wissel A. Björnsson voor S. Hewson FH
64' Wissel Neman Grodno Wissel S. Levitski voor A. Legchilin Neman Grodno
64' Wissel Neman Grodno Wissel D. Kovalenok voor Y. Zubovich Neman Grodno
76' Wissel FH Wissel I. Óskarsson voor Ó. Snorrason FH
80' Doelpunt FH Doelpunt A. Björnsson FH
87' Gele kaart Neman Grodno Gele kaart voor D. Kovalenok Neman Grodno
Video hoogtepunten en samenvatting FH - Neman Grodno
Opstellingen FH - Neman Grodno

Voorbeschouwing FH - Neman Grodno

FH en Neman Grodno spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen FH en Neman Grodno in de Europa League vond plaats op 17 juli 2014 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.