Nabeschouwing Flamurtari - Sioni (1-2) || Europa League 2014/2015

Donderdag 10 juli 2014 - 19:00 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Flamurtari het donderdag 10 juli 2014 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sioni.

Via de Flamurtari - Sioni live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Flamurtari - Sioni (1-2)

Het Europa League duel tussen Flamurtari en Sioni is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Sioni. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 56e minuut dacht Sioni op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Ugulava. Helaas voor Sioni werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 83e minuut was het Sioni dat via T. Kuqi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Shehaj dacht na 85 minuten te scoren voor Flamurtari, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Flamurtari - Sioni
1
2
LIVE Flamurtari - Sioni 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Flamurtari - Sioni teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Sioni Gele kaart voor G. Ganugrava Sioni
30' Gele kaart Flamurtari Gele kaart voor N. Lena Flamurtari
45' Gele kaart Flamurtari Gele kaart voor G. Lika Flamurtari
54' Wissel Sioni Wissel J. Ugulava voor G. Gureshidze Sioni
56' Doelpunt Sioni Doelpunt J. Ugulava Sioni
65' Wissel Sioni Wissel I. Samkharadze voor G. Ganugrava Sioni
67' Wissel Flamurtari Wissel A. Shehaj voor H. Zeqiri Flamurtari
73' Gele kaart Sioni Gele kaart voor A. Gogoberishvili Sioni
78' Wissel Flamurtari Wissel A. Meto voor G. Lika Flamurtari
81' Wissel Sioni Wissel G. Adamia voor D. Popkhadze Sioni
83' Eigen doelpunt Sioni Eigen doelpunt T. Kuqi Sioni
85' Doelpunt Flamurtari Doelpunt A. Shehaj Flamurtari
86' Gele kaart Flamurtari Gele kaart voor A. Shehaj Flamurtari
89' Gele kaart Sioni Gele kaart voor T. Aptsiauri Sioni
89' Wissel Flamurtari Wissel L. Liçaj voor G. Muzaka Flamurtari
96' Gele kaart Sioni Gele kaart voor J. Ugulava Sioni
Video hoogtepunten en samenvatting Flamurtari - Sioni
Opstellingen Flamurtari - Sioni

Voorbeschouwing Flamurtari - Sioni

Flamurtari en Sioni spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Flamurtari en Sioni in de Europa League vond plaats op 3 juli 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Flamurtari. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Flamurtari favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Sioni slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.