Nabeschouwing Hull City - Trenčín (2-1) || Europa League 2014/2015

Donderdag 7 augustus 2014 - 20:30 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Hull City het donderdag 7 augustus 2014 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Trenčín.

Via de Hull City - Trenčín live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hull City - Trenčín (2-1)

Het Europa League duel tussen Hull City en Trenčín is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Hull City. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 2e minuut dacht Trenčín op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Malec. Helaas voor Trenčín werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 27e minuut was het Hull City dat via Ahmed El Mohamady dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Aluko dacht na 80 minuten te scoren voor Hull City, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Hull City - Trenčín
2
1
LIVE Hull City - Trenčín 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hull City - Trenčín teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Trenčín Doelpunt T. Malec Trenčín
27' Doelpunt Hull City Doelpunt Ahmed El Mohamady Hull City
39' Gele kaart Hull City Gele kaart voor S. Long Hull City
56' Wissel Hull City Wissel L. Rosenior voor R. Brady Hull City
63' Gele kaart Trenčín Gele kaart voor J. Holúbek Trenčín
66' Wissel Hull City Wissel T. Ince voor A. Bruce Hull City
74' Wissel Hull City Wissel S. Aluko voor S. Long Hull City
74' Wissel Trenčín Wissel M. Opatovský voor H. Hajradinović Trenčín
80' Doelpunt Hull City Doelpunt S. Aluko Hull City
82' Wissel Trenčín Wissel K. Mondek voor P. Mišák Trenčín
90' Gele kaart Trenčín Gele kaart voor T. Malec Trenčín
91' Wissel Trenčín Wissel M. Rundić voor M. Simon Trenčín
Video hoogtepunten en samenvatting Hull City - Trenčín
Opstellingen Hull City - Trenčín

Voorbeschouwing Hull City - Trenčín

Hull City en Trenčín spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Hull City en Trenčín in de Europa League vond plaats op 31 juli 2014 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.