Nabeschouwing Metalist - Ruch Chorzów (1-0) (na verlenging) || Europa League 2014/2015

Donderdag 28 augustus 2014 - 18:00 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Metalist het donderdag 28 augustus 2014 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Ruch Chorzów. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiyskiy National Sports Complex in Kiev.

Via de Metalist - Ruch Chorzów live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Metalist - Ruch Chorzów (1-0) (na verlenging)

Het Europa League duel tussen Metalist en Ruch Chorzów is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Metalist. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Metalist dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor K. Kamiński in de 103e minuut, waardoor Ruch Chorzów met een man minder kwam te staan. In de 106e minuut was het Metalist dat via Cleiton Xavier dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Metalist die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Metalist - Ruch Chorzów
1
0
LIVE Metalist - Ruch Chorzów 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Metalist - Ruch Chorzów teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart Ruch Chorzów Gele kaart voor F. Starzyński Ruch Chorzów
52' Gele kaart Metalist Gele kaart voor Edmar Metalist
62' Wissel Metalist Wissel C. Villagra voor Jajá Metalist
68' Wissel Metalist Wissel A. Radchenko voor P. Rebenok Metalist
81' Wissel Ruch Chorzów Wissel K. Włodyka voor J. Kowalski Ruch Chorzów
83' Wissel Ruch Chorzów Wissel R. Gigolaev voor D. Dziwniel Ruch Chorzów
103' Rode kaart Ruch Chorzów Rode kaart voor K. Kamiński Ruch Chorzów
106' Penalty Metalist Penalty Cleiton Xavier Metalist
105' Wissel Ruch Chorzów Wissel K. Lech voor M. Zienczuk Ruch Chorzów
106' Gele kaart Metalist Gele kaart voor O. Krasnoperov Metalist
Video hoogtepunten en samenvatting Metalist - Ruch Chorzów
Opstellingen Metalist - Ruch Chorzów

Voorbeschouwing Metalist - Ruch Chorzów

Metalist en Ruch Chorzów spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Metalist en Ruch Chorzów in de Europa League vond plaats op 21 augustus 2014 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.