Nabeschouwing Molde - Zorya (1-2) || Europa League 2014/2015

Donderdag 7 augustus 2014 - 18:00 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Molde het donderdag 7 augustus 2014 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Zorya.

Via de Molde - Zorya live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Molde - Zorya (1-2)

Het Europa League duel tussen Molde en Zorya is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Zorya. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 2e minuut dacht Zorya op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Kamenyuka. Helaas voor Zorya werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 43e minuut was het Molde dat via F. Gulbrandsen dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. V. Forren dacht na 89 minuten te scoren voor Zorya, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Molde - Zorya
1
2
LIVE Molde - Zorya 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Molde - Zorya teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Zorya Doelpunt N. Kamenyuka Zorya
38' Gele kaart Zorya Gele kaart voor N. Ignjatijević Zorya
43' Doelpunt Molde Doelpunt F. Gulbrandsen Molde
46' Gele kaart Zorya Gele kaart voor R. Malinovskiy Zorya
46' Wissel Zorya Wissel R. Malinovskiy voor M. Malyshev Zorya
59' Gele kaart Zorya Gele kaart voor O. Grytsay Zorya
60' Wissel Zorya Wissel P. Khudzik voor P. Budkivskiy Zorya
63' Wissel Molde Wissel M. Elyounoussi voor P. Diouf Molde
73' Wissel Molde Wissel T. Høiland voor F. Gulbrandsen Molde
87' Gele kaart Zorya Gele kaart voor M. Bily Zorya
87' Gele kaart Zorya Gele kaart voor J. Lipartia Zorya
89' Eigen doelpunt Zorya Eigen doelpunt V. Forren Zorya
90' Wissel Molde Wissel Agnaldo Moraes voor M. Mostrøm Molde
92' Wissel Zorya Wissel J. Lipartia voor Z. Ljubenovic Zorya
Video hoogtepunten en samenvatting Molde - Zorya
Opstellingen Molde - Zorya

Voorbeschouwing Molde - Zorya

Molde en Zorya spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Molde en Zorya in de Europa League vond plaats op 31 juli 2014 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.