Nabeschouwing Omonia Nicosia - Dinamo Moskva (1-2) || Europa League 2014/2015

Donderdag 28 augustus 2014 - 18:00 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Omonia Nicosia het donderdag 28 augustus 2014 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in GSP Stadium in Levkosía.

Via de Omonia Nicosia - Dinamo Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Omonia Nicosia - Dinamo Moskva (1-2)

Het Europa League duel tussen Omonia Nicosia en Dinamo Moskva is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Dinamo Moskva. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 11e minuut dacht Dinamo Moskva op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Stepanov. Helaas voor Dinamo Moskva werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 23e minuut was het Omonia Nicosia dat via M. Poté dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 73e minuut kreeg W. Vainqueur van Dinamo Moskva voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Dinamo Moskva de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 93e minuut scoorde Dinamo Moskva via C. Samba, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Omonia Nicosia - Dinamo Moskva
1
2
LIVE Omonia Nicosia - Dinamo Moskva 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Omonia Nicosia - Dinamo Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Eigen doelpunt Dinamo Moskva Eigen doelpunt M. Stepanov Dinamo Moskva
23' Doelpunt Omonia Nicosia Doelpunt M. Poté met assist van Cristovão Omonia Nicosia
26' Gele kaart Omonia Nicosia Gele kaart voor Cristovão Omonia Nicosia
34' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor W. Vainqueur Dinamo Moskva
63' Gele kaart Omonia Nicosia Gele kaart voor G. Fofana Omonia Nicosia
68' Wissel Dinamo Moskva Wissel Y. Zhirkov voor A. Ionov Dinamo Moskva
73' Tweede gele kaart Dinamo Moskva Tweede gele kaart voor W. Vainqueur Dinamo Moskva
74' Wissel Omonia Nicosia Wissel Roberto voor M. Poté Omonia Nicosia
75' Wissel Dinamo Moskva Wissel C. Noboa voor B. Dzsudzsák Dinamo Moskva
76' Gele kaart Omonia Nicosia Gele kaart voor U. Lobzhanidze Omonia Nicosia
83' Wissel Dinamo Moskva Wissel A. Prudnikov voor A. Büttner Dinamo Moskva
84' Gele kaart Omonia Nicosia Gele kaart voor Nuno Assis Omonia Nicosia
86' Wissel Omonia Nicosia Wissel C. Kyriakou voor G. Fofana Omonia Nicosia
88' Gele kaart Omonia Nicosia Gele kaart voor C. Kyriakou Omonia Nicosia
93' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt C. Samba Dinamo Moskva
93' Gele kaart Omonia Nicosia Gele kaart voor M. Stepanov Omonia Nicosia
96' Gele kaart Omonia Nicosia Gele kaart voor Margaça Omonia Nicosia
90' Wissel Omonia Nicosia Wissel S. Grigalashvili voor Nuno Assis Omonia Nicosia
Video hoogtepunten en samenvatting Omonia Nicosia - Dinamo Moskva
Opstellingen Omonia Nicosia - Dinamo Moskva

Voorbeschouwing Omonia Nicosia - Dinamo Moskva

Omonia Nicosia en Dinamo Moskva spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Omonia Nicosia en Dinamo Moskva in de Europa League vond plaats op 21 augustus 2014 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.