Nabeschouwing Panathinaikos - Dinamo Moskva (1-2) || Europa League 2014/2015

Donderdag 18 september 2014 - 19:00 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Panathinaikos het donderdag 18 september 2014 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Apóstolos Nikolaidis (Athína (Athens)) in Athens.

Via de Panathinaikos - Dinamo Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Panathinaikos - Dinamo Moskva (1-2)

Het Europa League duel tussen Panathinaikos en Dinamo Moskva is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Dinamo Moskva. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 40e minuut dacht Dinamo Moskva op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Kokorin. Helaas voor Dinamo Moskva werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 49e minuut was het Dinamo Moskva dat via A. Ionov dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Dinas dacht na 63 minuten te scoren voor Panathinaikos, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

LIVE Panathinaikos - Dinamo Moskva 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Panathinaikos - Dinamo Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt A. Kokorin met assist van K. Kuranyi Dinamo Moskva
49' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt A. Ionov met assist van B. Dzsudzsák Dinamo Moskva
52' Gele kaart Panathinaikos Gele kaart voor K. Triandafillopulos Panathinaikos
58' Wissel Panathinaikos Wissel C. Donis voor V. Klonaridis Panathinaikos
63' Doelpunt Panathinaikos Doelpunt A. Dinas met assist van Nano Panathinaikos
66' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor A. Ionov Dinamo Moskva
69' Wissel Dinamo Moskva Wissel V. Granat voor A. Büttner Dinamo Moskva
75' Wissel Panathinaikos Wissel M. Petrić voor A. Lagos Panathinaikos
80' Wissel Panathinaikos Wissel G. Koutroumbis voor D. Pranjić Panathinaikos
81' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor A. Yusupov Dinamo Moskva
89' Wissel Dinamo Moskva Wissel T. Hubočan voor A. Kokorin Dinamo Moskva
93' Wissel Dinamo Moskva Wissel A. Prudnikov voor K. Kuranyi Dinamo Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Panathinaikos - Dinamo Moskva
Opstellingen Panathinaikos - Dinamo Moskva

Voorbeschouwing Panathinaikos - Dinamo Moskva

Panathinaikos en Dinamo Moskva spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League. Beide teams zullen het nieuwe Europa League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Panathinaikos en Dinamo Moskva elkaar treffen in de Europa League.