Nabeschouwing Shirak - Shakhter Karagandy (1-2) || Europa League 2014/2015

Donderdag 3 juli 2014 - 16:00 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Shirak het donderdag 3 juli 2014 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Shakhter Karagandy. De wedstrijd wordt gespeeld in Gyumri (Gyumri) in Gyumri.

Via de Shirak - Shakhter Karagandy live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shirak - Shakhter Karagandy (1-2)

Het Europa League duel tussen Shirak en Shakhter Karagandy is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Shakhter Karagandy. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 71e minuut dacht Shakhter Karagandy op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Topcagić. Helaas voor Shakhter Karagandy werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 83e minuut was het Shakhter Karagandy dat via S. Maliy dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Deblé dacht na 85 minuten te scoren voor Shirak, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Shirak - Shakhter Karagandy
1
2
LIVE Shirak - Shakhter Karagandy 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shirak - Shakhter Karagandy teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Shakhter Karagandy Gele kaart voor A. Simčević Shakhter Karagandy
46' Wissel Shirak Wissel A. Barikyan voor D. Diop Shirak
57' Gele kaart Shakhter Karagandy Gele kaart voor G. Vičius Shakhter Karagandy
67' Wissel Shirak Wissel D. Diarrassouba voor Y. Ly Shirak
71' Doelpunt Shakhter Karagandy Doelpunt M. Topcagić Shakhter Karagandy
75' Gele kaart Shirak Gele kaart voor D. Marikyan Shirak
77' Gele kaart Shakhter Karagandy Gele kaart voor A. Finonchenko Shakhter Karagandy
78' Wissel Shirak Wissel A. Muradyan voor D. Hakobyan Shirak
79' Wissel Shakhter Karagandy Wissel S. Salomov voor U. Konysbaev Shakhter Karagandy
83' Doelpunt Shakhter Karagandy Doelpunt S. Maliy Shakhter Karagandy
85' Penalty Shirak Penalty S. Deblé Shirak
89' Wissel Shakhter Karagandy Wissel K. Murzoev voor M. Topcagić Shakhter Karagandy
92' Wissel Shakhter Karagandy Wissel M. Baizhanov voor N. Pokrivač Shakhter Karagandy