Nabeschouwing Split - Mika (2-0) || Europa League 2014/2015

Donderdag 3 juli 2014 - 20:00 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Split het donderdag 3 juli 2014 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Mika.

Via de Split - Mika live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Split - Mika (2-0)

Het Europa League duel tussen Split en Mika is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Split. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 39e minuut dacht Split op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Glumac. Helaas voor Split werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 87e minuut was het Split dat via A. Vojnović dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Split - Mika
2
0
LIVE Split - Mika 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Split - Mika teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Wissel Mika Wissel Gor Poghosyan voor Gevorg Poghosyan Mika
39' Doelpunt Split Doelpunt T. Glumac Split
46' Wissel Split Wissel D. Bagarić voor H. Belle Split
63' Wissel Split Wissel G. Roce voor D. Glavina Split
67' Wissel Mika Wissel D.Z. Grigoryan voor A. Arakelyan Mika
72' Gele kaart Split Gele kaart voor M. Vidović Split
83' Wissel Mika Wissel Hayk Voskanyan voor N. Beglaryan Mika
86' Wissel Split Wissel M. Galić voor M. Bilić Split
87' Doelpunt Split Doelpunt A. Vojnović Split