Nabeschouwing Zürich - Apollon (3-1) || Europa League 2014/2015

Donderdag 27 november 2014 - 21:05 uur

In de Europa League 2014/2015 neemt Zürich het donderdag 27 november 2014 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Apollon.

Via de Zürich - Apollon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zürich - Apollon (3-1)

Het Europa League duel tussen Zürich en Apollon is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Zürich. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 23e minuut dacht Apollon op voorsprong te komen via een doelpunt van Farley Rosa. Helaas voor Apollon werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 31e minuut was het Zürich dat via B. Djimsiti dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Y. Chikhaoui dacht na 38 minuten te scoren voor Zürich, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 59e minuut scoorde Zürich via Y. Chikhaoui, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

LIVE Zürich - Apollon 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zürich - Apollon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Apollon Doelpunt Farley Rosa Apollon
31' Doelpunt Zürich Doelpunt B. Djimsiti met assist van D. Chiumiento Zürich
38' Penalty Zürich Penalty Y. Chikhaoui Zürich
41' Gele kaart Zürich Gele kaart voor A. Kajević Zürich
46' Wissel Apollon Wissel Marcos Gullón voor C. Meriem Apollon
47' Gele kaart Zürich Gele kaart voor I. Kecojević Zürich
55' Wissel Apollon Wissel F. Olinga voor F. Papoulis Apollon
59' Penalty Zürich Penalty Y. Chikhaoui Zürich
72' Wissel Zürich Wissel P. Koch voor F. Rodriguez Zürich
73' Gele kaart Apollon Gele kaart voor João Paulo Apollon
76' Wissel Zürich Wissel A. Chermiti voor F. Etoundi Zürich
77' Gele kaart Zürich Gele kaart voor A. Nef Zürich
80' Wissel Zürich Wissel N. Elvedi voor B. Djimsiti Zürich
80' Wissel Apollon Wissel G. Sangoy voor A. Guie Gneki Apollon
Video hoogtepunten en samenvatting Zürich - Apollon
Opstellingen Zürich - Apollon

Voorbeschouwing Zürich - Apollon

Zürich en Apollon spelen tegen elkaar in seizoen 2014/2015 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Zürich en Apollon in de Europa League vond plaats op 18 september 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Apollon. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Apollon favoriet. 1 keer wist de ploeg van Zürich te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Zürich. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.