Nabeschouwing Rangers - Brondby (2-0) || Europa League 2021/2022

Donderdag 21 oktober 2021 - 21:00 uur

In de Europa League 2021/2022 neemt Rangers het donderdag 21 oktober 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Brondby. De wedstrijd wordt gespeeld in Ibrox Stadium in Glasgow.

Via de Rangers - Brondby live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rangers - Brondby (2-0)

Het Europa League duel tussen Rangers en Brondby is onder leiding van scheidsrechter Fran Jović geëindigd in een 2-0 overwinning voor Rangers. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door L. Balogun, waarmee Rangers met 1-0 de leiding nam. Rangers vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Roofe op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Rangers.

LIVE Rangers - Brondby 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rangers - Brondby teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Rangers Doelpunt L. Balogun met assist van J. Tavernier Rangers 1-0
29' Gele kaart Rangers Gele kaart voor J. Lundstram Rangers
30' Doelpunt Rangers Doelpunt K. Roofe Rangers 2-0
41' Gele kaart Brøndby IF Gele kaart voor M. Frendrup Brøndby IF
46' Wissel Brøndby IF Wissel J. Radosevic voor A. Slimane Brøndby IF
62' Wissel Brøndby IF Wissel B. Riveros voor K. Mensah Brøndby IF
63' Wissel Brøndby IF Wissel S. Hedlund voor M. Uhre Brøndby IF
64' Wissel Rangers Wissel C. Bassey voor L. Balogun Rangers
71' Wissel Rangers Wissel F. Sakala voor A. Morelos Rangers
73' Wissel Brøndby IF Wissel T. Borkeeiet voor M. Frendrup Brøndby IF
78' Wissel Rangers Wissel S. Arfield voor J. Lundstram Rangers
78' Wissel Rangers Wissel J. Bacuna voor K. Roofe Rangers
78' Wissel Rangers Wissel S. Wright voor I. Hagi Rangers
81' Wissel Brøndby IF Wissel M. Greve voor C. Cappis Brøndby IF
Video hoogtepunten en samenvatting Rangers - Brondby
Opstellingen Rangers - Brondby
De opstellingen van Rangers en Brondby zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rangers gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Brondby zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Steven Gerrard
Voorbeschouwing Rangers - Brondby

Rangers en Brondby spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Europa League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fran Jović en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rangers en Brondby elkaar treffen in de Europa League.

Winst Rangers 0
Winst Brondby 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rangers op een 4e positie staat, terwijl we Brondby terugvinden op de 3e plaats.